Frissítve: Menekült férfiak? – ‘Ha a hazájukban háború van, miért hagyták otthon a családjukat?’ – Frissítés: Az otthon maradt nők pedig harcolnak!

Horgos, 2015. szeptember 16. Migránsok a Horgos-Röszke szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. A magyar rendõrök könnygázt és vízágyút is bevetettek a határ magyar oldaláról az õket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor

– Ha ott háború van, akkor ezek az életerős férfiak miért nem harcolnak otthon a hazájukért, a családjaikért?? –

– Frissítés a lap alján –

Levél a magyarokhoz, a migráns-válság ügyében:

Kedves Barátaim!

Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad.” – (Ezen országok saját magukat teszik célponttá. Putyin tehát nem támad, hanem inkább megvédi országát az innen kiindulható agressziótól – a szerk. megjegyzése, SzRTI.)

S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába.

Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak… Európa, az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van!

Ébredjenek! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni kell! Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát! Csak idő kérdése és ez kiderül! Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!

EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK!

1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK “VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN” A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?

2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓROLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, ÁLLÍTÓLAG?

3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ “ÉLETERŐS” FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL? NEMDE? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?

4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT… AZÉRT AZ NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?

5. HOL A “HAZA BECSÜLETE…” VAGY “DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE”, HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!

6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETÉKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!

7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM – NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!

8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ. MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS…

9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK … ÉBRESZTŐ! ITT NAGY BAJ LESZ!

EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET GONDOLKODNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON…

Frissítés: Az otthon maradt nők pedig harcolnak!

Az otthon maradt nők pedig harcolnakSzíriában a kurdok oldalán fiatal lányok harcolnak a terroristák ellen

Fiatal lányok csatlakoztak a katonasághoz, hogy megvédjék a hazájukat. Feladták az otthonukat, de nem azért hogy meneküljenek, hanem hogy harcba álljanak, és megvédjék a hazájukat az ellenségüktől.

Legalább 15 ezer nő csatlakozott a harchoz, és kockára teszi az életét az éles tűzharcokban nap mint nap.

„A férfiak az erejükkel harcolnak. A nők az agyukkal és előrelátásukkal. A nők természetüktől fogva gyűlölik az erőszakot, ezért fegyvert csak végszükségben használnak. Ugyanakkor meg kell védenünk magunkat, így neveltek fel bennünket”. Nyilatkozta a női egység egyik parancsnoka.

Az alábbi riportból az is kiderült, hogy ezek a lányok nem bánják hogy feladták az otthonukat. Persze hiányzik az otthonuk, de a hazájuk megvédését fontosabbnak tartják.

Elgondolkodtató, hogy a nők csatlakoznak a katonasághoz, fegyvert ragadnak és védik az otthonukat. A férfiak pedig, (tisztelet a kivételnek) menekülnek Európába a harc elől. Persze a férfiak egy része is ottmaradt harcolni, de rengetegen inkább úgy döntöttek, hogy Európába menekülnek.

És persze akadnak olyanok is, akik az Európába érkezés után kezdenek harcolni, vagyis a Magyar rendőröket dobálni betondarabokkal azért, mert az Európai szabályok nem teszik lehetővé, hogy regisztráció nélkül ismeretlen személyek kontrollálatlanul átlépjék a határt.Ez nem tetszik nekik. És akadnak olyanok is a “menekültek között”, akik a saját gyerekeiket dobálják át a kerítésen. (már ha valóban a saját gyerekük, mert egy normális szülő ilyet nem tesz a gyerekével – a szerk. véleménye).

Fiatal lányok harcolnak a szíriai kurdok oldalán

Új fegyveresek szállnak harcba földjük védelméért a szíriai kurdok oldalán az  ömagukat Iszlám Államnak nevező dzsihádisták ellen. Fiatalok, törékenyek, de ezt ellensúlyozza türelmük és kitartásuk.

Fiatal lányok, akik a Kurd Népi Védelmi Egységek nevű alakulat női szárnyához csatlakoznak.

Feladták otthonukat, feladták álmaikat, hogy ezen a poros vidéken nőjenek föl és érjenek felnőtté. A frontvonalban. Összesen 10-15 ezren lehetnek.

– Önként csatlakoztam a Kurd Női Népi Védelmi Egységhez, hogy védjem a kurdokat, arabokat, keresztényeket, bármilyen vallást és nemzetet az Iszlám Államtól – mondta egy fiatal harcos, Dilbrin.

– A férfiak az erejükkel harcolnak. A nők az agyukkal és előrelátásukkal. A nők természetüktől fogva gyűlölik az erőszakot, ezért fegyvert csak végszükségben használnak. Ugyanakkor meg kell védenünk magunkat, így neveltek fel bennünket – magyarázta az egyik női egységnek a parancsnoka, Csicsek.

Ahogy mondják, ha már a nők is önként indulnak harcba, akkor tényleg nagy a baj. Amint felhúzzák az egyenruhát, már semmiben sem különböznek férfi harcostársaiktól. Legfeljebb türelmesebbek és kitartóbbak.

– Otthon többet törődünk magunkkal, a frontvonalon mégis felnőttebbnek érzem magam, és jobban megértem a dolgokat – mesélte a 18 éves Kamesli, aki azt is elmondta, hogy a kemény kiképzés után ők látják el a parancsnokságuk őrségét, és ellenőrző pontokat is működtetnek.

Velük beszélgetve kiderül, hogy nem bánják a régi életük feladását. Hiányzik nekik az otthonuk, de annak védelmét fontosabbnak tartják. Házasságra pedig ezek a lányok már nem is gondolnak, amúgy sem akarnának családot, gyerekeket, amíg az ellenségtől kell rettegni.

Összeállította: SzRTI

Források: Frigyesi Ágnes/FbHírfutár, kutasi.blogspot.huNetextra.huEuronews
Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: JEGYZETEK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.