Cselek és látványos ‘műbalhék’ – Őrjöngő migránsok színházi produkciói

Bicskei szníházi produkció - őrjöngő migránsok a sínekre vetik magukat, mert le kell szállni a vonatról - 2015. 09. 03. Fotó - Reuters

Bicskei színházi produkció – őrjöngő migránsok a sínekre vetik magukat, mert le kell szállni a vonatról – 2015. 09. 03. Fotó – Reuters

Szombat délelőttre újra megtelt a Keleti , de estére aztán ki is ürült. Az egész országban mozgásba lendültek a migránsok, mind nyugat felé mennek. Többen vártak a Keletiben ismét az ingyen buszokra, melyek szerintük az osztrák határra szállítják őket, – ám nem indul több államilag támogatott busz, az csak egy egyszeri ajánlat volt a kormány részéről. Elsősorban azért, hogy biztosítsa az utak (pl. az M1-es autópálya) biztonságát, hogy ne vonuljanak százával a leállósávokon a migránsok.

A debreceni befogadó állomásról 300 migráns indult útnak Budapest keleti pályaudvar, majd onnan Bécs és München felé.

Kétszáz migráns gyalog indult Bécs felé a vámosszabadi befogadó állomásról.

A rendőrség már minden gyalogos migránst leterel a nyugatra vezető autópályákról.

Ausztria a szombat folyamán hosszú órákra lezárta az M1-es autópálya határátkelőjét, az uniós polgárok elől – CSAK A MIGRÁNSOKAT léptették be, ezres nagyságrendben… – A hatalmas dugóból estére szabadult fel az autópálya határszakasza.

És délről érkezik a muszlim bevándorló áradat, újabb 10 ezres hulláma. A “szegény menekültek” egyre agresszívebbek. Ám nemcsak a magyarokat tüntetik ki ezzel. Már a görög Kos szigetén is őrjöngésbe kezdtek, a szerintük nem megfelelő ellátás miatt. S, ha nem férnek föl a hatalmas – 5 ezer főt is befogadó – komphajókra, melyek a görög szárazföldre viszik őket, már az is skandallum! Mini dzsihádot indítanak a kikötő, de még a társaik ellen is, “akik miatt szerintük nem tudtak tovább menni.”

Tovább folyik tehát Európa iszlamista elözönlése. A hivatalos statisztikák csak augusztusban mintegy 60 ezer (58 ezer 900 körüli a pontosabb szám), illegális határátlépőről tudnak. És nyilván bőven vannak még olyanok, akikről nincs is információ.

És ez még csak a kezdet. Sokkal rosszabb lehet, ha hazánk nem kezd eredményes védekezésbe a beözönlés ellen. Akár a 10 milliós invázióra kell felkészülni!

Annál is inkább, mert bebizonyosodott, hogy Magyarország nagyon is zsarolható. Ez csupán a kellő mennyiségű pszichikai nyomásgyakorlás, a fizikai erőszak mesterséges terjesztése, valamint a liberális felforgató elemek állandó jelenlétének, s manipulálásának a  kérdése.

Iszlám Állam a FacebookonÚgy tűnik, valakik kívülről irányíthatják a migránsok egyre gyakoribb fizikai ellenszegüléseit, melyek mind sűrűbben csapnak át az őrjöngéssel fűszerezett színházi produkciókba.

A látványos ‘műbalhék’ ötletének jó része, – amit éhségsztrájknak, demonstrációnak tituláltak (és rendkívül fotogén a nemzetközi sajtó számára), – nem a beözönlőktől származik. Nyilván nem transzparensekkel, festékkel gyalogoltak át a határon.

A zömük nem is beszél angolul, vagy más idegen nyelven. Erősen gyanítható, hogy az események ilyetén alakulása; a migránsok egyre gyakoribb lázadásai, ‘műbalhéi’, s színházi előadásai és a fokozódó agresszivitása; nemcsak a déli, keleti vérmérsékletüknek és “kulturális” hagyományaiknak “köszönhető”, – de leginkább ezen események eredőiben, – a nemzetközi ultraliberális Háttérhatalom, nota bene, annak legújabb megjelenési formája; az Iszlám Állam keze és pénze van.

A módszer és a kivitelezés ismét elárulta őket.

Összegezve tehát; jelenleg az égvilágon semmi okunk sincs sem fellélegezni, sem pedig megtapsolni a két európai ország “önzetlen” felajánlását, hogy átengedik, s befogadják a “menekülteket”.

Ami a németek (Merkel- és minisztere) óriási hibájának, valamint Brüsszel dilettáns és tesze-toszaságának APRÓCSKA korrigálása csupán. PR üveggyöngyöt dobtak a méltatlankodók és a cserben hagyott Schengeni-határ mellett elterülő országok elé.

Aki bedől a cselfogásnak vagy éljenez, az nem csupán nem lát tovább az orránál, de mérhetetlenül felelőtlen is! Ennyit az eu-s “nagy kaliberű” probléma megoldásáról.

Szász Gerda – Garbolczy János / SzRTI

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: JEGYZETEK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.