Gépnarancs: a hülyeség bajnoka

'A hülyeség bajnoka' - Gépnarancs - impresszum fotó - Forrás - Gépnarancs.hu

A Rózsadombról szerkesztett Gépnarancs önvallomásának is beillik ez az impresszumban közölt idióta kép. – Igen, ilyenek vagytok, ennyire lehet benneteket komolyan venni.

Július 26-án a Gépnarancs oldalán megjelent egy írás “Eltűri a kormány, hogy fegyverkezzenek a nácik.” címmel. A cikk első mondataiban megállapításként közli a cikk elkövetője, hogy a nyilas MNA fegyverkezik a migránsok ellen, azzal a céllal, hogy levadássza őket. Ennek a bevezetőnek minden állítása tudatos hazugság. Vizsgáljuk meg az állítások valóságtartalmát:

Az MNA nem nyilas, nem neonáci, de még fasiszta sem, hanem 2012. októbere óta patrióta csoportosulás. Minden hazai hungarista, nyilas, neonáci csoportosulással szemben áll, és elítéli a Harmadik Birodalom imperializmusát, a Szovjetunió megtámadását, a Horthy rezsimet, az ukrajnai banderista-neonáci bűnszervezeteket. Ezért a valóban hungarista, nyilas, neonáci szervezetek az MNA-t kommunistának nevezik. A Metapédia egyenesen orosz, kínai és észak-koreai kommunista-szimpatizáns szervezetként határozza meg az MNA-t. Ennyit a nyilasozásról.

Az MNA fegyverkezik – harsogja a Gépnarancs. Bizonyítékként egy régi airsoftos csoportképet tett fel az oldalára. Az airsoft ma már egy világszerte elterjedt sportszerű katonai játék, melynek célja a katonai erények fenntartása, a harci helyzetek szimulálása és az egyik legizgalmasabb csoportos játék minél élethűbb lejátszása. Ha ezzel nincsenek tisztában az még nem nagy baj, de az már igen, hogy a saját hülyeségükből adódóan másokat néznek hülyének. Ebben az esetben az MNA-t és a magyar belbiztonsági szolgálatokat.

Azt gondolják abban a végtelenül nagy okosságukban(?), hogy van olyan hülye (rajtuk kívül) aki éles fegyverekkel csoportképeket tenne közzé, ráadásul névvel és címmel. Ráadásul még azt is gondolják, hogy a belbiztonsági szolgálataink is hülyékből állnak, akiknek fogalmuk sincs a különböző csoportosulások tevékenységéről.

A Gépnarancs szerencsétlen kis libsijeinek sürgősen kellett valami művi közbotrány, mely elvonja a figyelmet egy valódi botrányról. Például a “Vörös nap” műveletről. A Gépnarancs is az USA kitartottja (a többi liberális szeméttel együtt), és mert az MNA-hoz köthető honlapok leleplező írásai egyre kellemetlenebbek a “gazdának”, elkezdték a hazudozást, mely lényegében a kormány ellen is irányul. A nemzetbiztonsági szolgálataink szemügyre vehetnék őket, – nem lenne felesleges a fáradozásuk.

A “migránsok levadászása” kitétellel nem is lehet mit kezdeni. Már csak azért sem, mert ha lenne ilyen elképzelés, akkor a gépnarancsosoknak már valami konkrétumot is tudniuk kellett volna felmutatni, mert ők is migránsok. Beszüremkedők, nemzetidegenek, a magyar nép rosszakarói. A hasonló a hasonlónak örül – elvet követik, és ezért a migránsnak migráns a barátja, vagy a szövetségese. Ez a nagy rokonszenvük alapja.

Csakhogy ez a közmondás ránk is érvényes, mi is csak a hasonlóaknak örülünk, de nem a másságosoknak. Most viszont úgy néz ki, rendesen aláfutottak a labdának. Ez a beözönlése az idegen szemétnek csak arra jó, hogy felrázza bódultságából Európát és gondolkodásra kényszerítse a kényelembe belesüllyesztett európai szellemiséget.

Gépnarancs - impresszum - képernyőkép

A Gépnarancs impresszumát bizony a fenti gyengeelméjű kép uralja. – Ez egyben fémjelzi is az egész társaságot.

Veszélyes dolog az ilyen gépnarancsos féleségeknek az európai szellemiség, – az igazi, a valódi. Ahol semmi keresnivalója a gépnarancsozóknak, ahol értékteremtő munkával kell megélni és, ahol a hazudozással nem lehet érvényesülni. Ha valaki holmi levadászással akarná ezt a kérdést megoldani, csak a cionliberálisoknak tenne szívességet, mert lenne mivel hamis sajnálatot ébreszteni azokban, akik még nem látnak tisztán.

Az is jogosan feltételezhető ezekről a kreténekről, hogy ez az írás egy burkolt felszólítás a levadászásra. Hátha hozzájuk hasonló hülyék vagyunk (gondolják – mivel mindenki magából indul ki), akiknek eddig ez a “nagyszerű” megoldás nem jutott az eszükbe, de most a kis gépnarancsos libsike feltalálta nekünk a spanyolviaszt. Kis hülyék, szánalomra vagytok csak méltók. Vergődtök? Ne csüggedjetek, lesz még rosszabb is.

Bojtár András /Szabad Riport / Nemzeti Arcvonal Net

***

Kapcsolódó anyag: Sas szennyoldala fegyverkezéssel rágalmazza az MNA-t!

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: CIKKEK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.