A Magyar Nemzeti Arcvonal közleménye

2013-07-23-mna-orszagos-nyari-tabor-2013-41A korábbi röszkei és a tegnapi debreceni menekült zavargást aggodalommal kísérte figyelemmel a Magyar Nemzeti Arcvonal.

Ezek az események egy súlyos társadalmi feszültséggel terhes időszak előjelei, bekövetkezésére a közelmúltban már felhívtuk a figyelmet, de érdemi megoldást erre a rendkívül veszélyes helyzetre csak a Fidesz határzár tervezete jelenthetne. Arra szólítunk fel minden magyar testvérünket, hogy támogassa a védelmi kerítés megépítésének megvalósítását és szorgalmazza a menekültek hazájukba való visszajuttatását.

Európa és azon belül Magyarország nincs felkészülve egy ilyen mértékű invázióra! Járvány, éhezés, bűnözés és vallási háború.

A gazdaság összeomlásán túl, a biológiai veszélyeztetettség is nőtt. Nem kérünk a sokszínűségből! A menekültek ellenőrizhetetlen kiléte is óvatosságra int. Elég csak a közelmúlt véres, terroreseményeit említenünk, hogy kimondjuk: Nem kérünk a muzulmán fanatikusokból! A szervezett és irányított menekült invázió olyan események megindítója lehet, ami háborúba sodorhatja az európai népeket. Megneveztük az Egyesült Államok központi szerepét, amely főszereplője a népek tragédiáját előidéző műveletnek, bűnössége teljesen nyilvánvaló.

A Magyar Nemzeti Arcvonal nemet mond a multikultúrára! Nemet mond az USA, Oroszország elleni háborús előkészületeire! Egyedül az európai népek összefogása hozhat eredményt! Elég volt a tétlenségből! Emeld fel szavad Európa megsemmisítése ellen és az USA háborús tervei ellen! Európa a miénk! Nem kérünk az áldemokrácia sötét agresszoraiból! Szabadságot az európai népeknek! Európa ébredj!

Magyar Nemzeti Arcvonal

***

Az MNA közleményében szereplő felhíváshoz, – a Szabad Riport is csatlakozik. – (SzRTI szerkesztő bizottság)

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.