A ‘déja vu’ és Bokros Lajos

11183351_1635806173320168_375807647999190280_nTegnap egy régi barátunk is ott járt az egészségügyisek tüntetésén, Budapesten. – Mi természetesen nem vitatjuk az egyszerű egészségügyi dolgozók hihetetlenül nehéz helyzetét, együtt érzünk velük azokban az emberfeletti küzdelmekben, melyekben nap, mint nap részük van.

Meg is értjük azt, hogy elegük van, – úgy, ahogyan azt is, ha a betegeknek is elegük van a sürgősségi osztályokon való majd egész napos várakozásokból és nyűglődésből.

Azt is megértjük, hogy tüntetnek, – de ezzel a tegnapi tüntetéssel valami nem volt rendben. Valami nagyon nem.

Barátunk ezt írta erről a Facebook oldalán:

“Tisztelt barátaim és kedves kollégák! – Míg az egészségügyben nem találtok magatok közt olyan ápolót, aki önállóan tud beszélni legalább tíz percet a tisztelt megjelentekhez (papír nélkül a kezében, amit nem más fogalmazott meg), addig ne beszéljünk semmiről!

Szégyenteljesnek éreztem a tegnapi napot, hogy megint mások döntenek helyettetek!

Aztán, az általa a helyszínen készített felvételeiből az is kiderült, – hogy bizony már Bokros Lajos is úgymond egészségügyis lett, – tudnillik jelenlétével “megtisztelte” ezt a demonstrációt.

11263111_1635806123320173_4705909388766937332_nAz Index szerint a tömegben több ellenzéki politikus is megjelent: például Szelényi Zsuzsa az Együttből, Szél Bernadett LMP-s, illetve Bokros Lajos.

Az MTI tudósítói pedig a vonulók között látták: Kökény Mihály egykori szocialista egészségügyi minisztert, az Együttből Szelényi Zsuzsát, az LMP-ből Szél Bernadettet, valamint: Horváth Csabát, az MSZP fővárosi frakcióvezetőjét és Bokros Lajost, a Modern Magyarország Mozgalom elnökét.

A kommentelők nem is hagyták szó nélkül, s Bokros kapott hideget- és meleget. Viszont hiányolták Goodfriend urat. Hol van ilyen vészterhes időkben? Csak nem kibújik a szög a zsákból, mint ősszel?

Miért is van ‘déja vu’ érzésünk? Megint lesz majd uniós zászló, és Jóbarát Bandi is visszatér?

Szabad Riport – Forrás: Nyikos Tibor /Fb

További források: MTI – Kettős mérce – Gépnarancs

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: CIKKEK, RIPORTOK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.