Nem törődnek a törvénnyel a végrehajtók?

– Otthonvédelem – Elszámoltatás –

MNO: Úgy tűnik, fittyet hánynak a végrehajtók az Országgyűlés által nemrég módosított törvényre, amely többek között úgy rendelkezik, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnökségi tagjait csak egyszer lehet újraválasztani.

A köztestületben pénteken tartottak választásokat, s a szervezethez közeli forrásaink szerint a voksolás eredménye úgy alakult, hogy ismét helyet kapott az elnökségben Császti Ferenc, aki ciklusok óta vezető tisztséget tölt be. Úgy tudjuk, Orell Zsolt korábbi elnökségi titkár szintén tisztségviselője lesz a kamarának, habár őt is már többször megválasztották.

Elnökségi tag lett továbbá Balogh Ágnes végrehajtó, akiről megírtuk, hogy ellentmondást nem tűrően végzi munkáját, s nemrég egy néhány ezer forintos parkolási bírság miatt egy budapesti férfi minden vagyonára rátette a kezét, és az adós összes számlájáról levonta a tartozást.

A hétfős vezetőségben helyet kap továbbá Lukács Tamás, Tóth Dénes, Váradi Zoltán és Schadl György önálló bírósági végrehajtó is. Utóbbi neve azért érdekes, mert úgy tudjuk, ellene is indult korábban büntetőeljárás, csakúgy, mint Császti Ferenc volt alelnök ellen.

MNO

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: OTTHONVÉDELEM | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.