Motorola hosszú életű lesz :)

Az orosz nyelvű alternatív ukrán oldal, a – ‘Rozsdamentes Acélpatkány’ (Kрыса из нержавеющей стали) – értesülései szerint; az általunk is régóta figyelemmel kísért legendás hírű milicista parancsnokot, Motorolát megölték az ukránok a Donyecki Repülőtérért vívott gyilkos csata közben.

Sokan voltak akik e hírre elkeseredtek, – mert Motorola jelentette nekik az erőt, a kitartást, – s az örök derűt és reményt, a háború borzalmai közepette.

És sokan voltak az ellenségei között olyanok is, akik kifejezetten örültek annak hírnek, hogy Motorola már nem él.

Nos nekünk meg őket kell elkeserítenünk, mert: Motorola igenis él, – az orosz Life News, a Politikus.ru és a Kontrtube.ru – híroldalak szerint, nagyon is él, – a donyecki csata közben nem ölték meg, – csak az ukrán újságírók keltették halálhírét.

Motorola halálhírét cáfolandó, ez alkalomból interjút is készítettek vele az orosz riporterek, mely ITT >> látható.

Nos igen, az ukrán újságírók viszont előszeretettel temetnék el őt rendszeresen. – Már nagyon szeretnék halottnak látni, de éppen ettől lesz hosszú életű. – És egyre több hírforrásból is jön a megerősítés: Motorola él és virul 🙂

A Motorola jelenség, mint példakép – Ezt akarják mindenáron megsemmisíteni az ukik

Az alábbi videó még tavaly október 4-én készült. – Motorola kvaddal érkezik és igen népszerű a donyeckiek, s különösen a gyerekek körében. – Ez a klasszikus eset, amikor egy háborús hős példaképpé válik, s autogrammokat osztogat:

Bornemissza János / Szabad Riport – Videó: Eugen Fedchenko

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: Bornemissza János, HÍREK, KÜLFÖLD, Szerzők | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.