Na, meghallgattam a mai budapesti tüntetés szónokait

Ordibálva szidta az Orbán rezsimet... időnként elfelejtette a felírt szövegét - Fotó - Szabó Gábor - Origó

Az egyik ordibálva szidta az Orbán rezsimet… időnként elfelejtette a felírt szövegét, majd nevetéssel próbálta többször is elütni a bakijait.

Minden szónok a lopásról, korrupcióról és megszorításról beszélt, – amit a mostani kormány csinál, – persze a múlt lopásait és megszorításait nem sorolták fel. Az valahogy kimaradt.

2014. dec.4-i tüntetés - Fotó - Szabó Gábor - Origo

2014. dec.4-i tüntetés. – Fotó: Szabó Gábor / Origo

Viszont terítéken volt Kína és Oroszország szidása is. Ugyanis ők nem olyan országban szeretnének élni mint Kína és Oroszország. Ők bizony egy európai és amerikai mintában képzelik el a jövőjüket… a tüntetők ezt tapssal fogadták.

Nem kérdés, hogy mely pártok szimpatizánsai és mely országok támogatják a budapesti Majdant is.

Azért ezeknek a tüntetőknek ismét csak azt a kérdést tudom feltenni mint eddig is; – Hol voltak az előző kormányok idején, – a kifogásolt megszorítások, lopások és korrupció elleni harcban?

Meg lehet egy jogos követelést fogalmazni egy ilyen tüntetésen, – de csak akkor lesznek hitelesek számomra, – ha az emlékezetük nem szelektív! Ha a felsorolás teljes.

Ami pedig Oroszországot és a Kína bírálatot illeti; a felszólalók éppen ezzel árulták el, hogy kik is támogatják őket. Egy érdekvédelmi, – állítólagos belpolitikai tüntetésen, – ugyanis nem lehet olyan országokat belekeverni a mondandójukba, akik eddig ténylegesen SOHA nem avatkoztak Magyarország ügyeibe.

Úgyhogy balliberális söpredék! – Menjetek a Qrva anyátokba nyugatra, vagy az USA-ba, – ott megtaláljátok a ti általatok elképzelt un. “demokráciát”!

Milan Mitrovic / Fb

A Szabad Riport megjegyzése: A legszebb az egészben az, hogy még SZÓNOKVERSENYT is hirdettek! – 🙂 Hülyének, sőt gügyének nézik a népet, – de – fel akarják használni a saját céljaikra.

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, CIKKEK, HÍREK, JEGYZETEK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.