Beteg lelkű Európai Bíróság: Így kell törvényesen behordani az AIDS-t Európába

Az Európai Kúria, a homoszexuálisok mellett

Az Európai Kúria, a homoszexuálisok mellett

Orvosi vizsgálat nélkül is menedékjogot kaphatnak a homoszexuális bevándorlók az Európai Unióban. Az Európai Bíróság határozata szerint minden esetben tiszteletben kell tartani az emberi méltóságot. Hollandiában azért utasították el három menekült férfi kérelmét, mert nem tudták bizonyítani homoszexualitásukat.

hiv-africaEz az európai bírósági eljárásnak nevezett cirkusz azért történik, mert az Unióban menedékjogot kaphatnak azok a többnyire fekete afrikai ratyik, akiket hazájukban (teljesen jogosan) börtön fenyeget elferdült hajlamaik miatt. Főleg az iszlám vallású országokban.

Ezért most mindenféle orvosi vizsgálat nélkül, politikai menekültként (sic!) – mert a buzi ezek szerint már politikai státuszt jelent, (szerintünk meg büntetőjogi kategória), – és ezért mindenféle orvosi vizsgálat nélkül megkapja a menedékjogot Európában.

Nos, mivel Afrikában, és főleg Közép-Afrikában van a legtöbb AIDS beteg a világon, de Dél-Afrikában is jelentős a fertőzés, – elmondhatjuk, – ezentúl törvényesen, és szabadon hozhatják be a néger ratyik a HIV vírust, az öreg kontinens földjére.

Szabad Riport – Videó: Euronews

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.