Minket csak ne minősítsenek a Fitch hiénái!

Az 'Év Bankára 2014'

Hitelminősítés: Megerősítette Magyarország osztályzatait a Fitch. – Bankminősítés: Már készítik a bilincseket a bűnös bankároknak az elszámolók…

MTI: Megerősítette Magyarország államadós-osztályzatait pénteken a Fitch Ratings. A besorolások kilátása továbbra is stabil.

SzRTI: A Fitch hiénái csak ne osztogassanak megtévesztő osztályzatokat, különösen ne a magyaroknak!

– Hírek, kommentárok, vélemények –

“Hihetetlen pénzügyi hablaty – Így magyarázzák Magyarország jelenlegi és további kifosztását a nemzetközi hitelminősítők” – írtuk előző anyagunkban arról, – hogyan teszik pénzügyi hablatyolással, rafinált bankár magyarázkodással, – vetítéssel és vakolással, – legálissá hazánk hihetetlen kifosztását, – a bankok által fizetett nemzetközi hitelminősítő intézetek.

Nos erről véleményünk a következő:

“A Fitch Ratings péntek este Londonban bejelentett döntéssel erre az évre lezárta a magyar adósosztályzat felülvizsgálati ciklusát.”

A Fitsch hiénái, – kiket nem mellékesen épp azok a bankok fizetnek, akik a hitelezési rendszerükkel tönkre teszik az adós országokat – és ezen bankok aktuális hitelezési stratégiái szerint minősítenek le, vagy fel bárkit, – csak ne osztogassanak megtévesztő osztályzatokat, különösen ne a magyaroknak!

Sok olvasónk nem tudja, (persze vannak, akik igen), de MINDEN hitelminősítő céget a hitelező bankok finanszíroznak!

Az adott tranzakció besorolását aszerint határozzák meg, hogy mekkora hitelt akarnak nyújtani neki, – emlékezzünk Izlandra!

A hírhedt és felemlegetett bankár etika, – (a zsidó pénzoligarchia bankár etikája) nem más, mint az, – hogy valamely bank minél jobban lerabol egy országot, céget, – annál drágább, annál aljasabb és annál teljesíthetetlenebb feltételeket szab az általa nyújtott hitelhez, – minél inkább égető szüksége van az illető országnak a forrásokra.

Ezeket a feltételeket szemérmetlenül és megtévesztő módon, – az általa lefizetett, – és így a valóságban, a “zsebében lévő” hitelminősítőtől megrendelt, – minősítő osztályzatra alapozza.

Ezt a szempontot sosem szabad figyelmen kívül hagyni, ha a hitelminősítők kerülnek szóba. Ugyanis ez a parasztvakítás magasiskolája.

De van még egy aljas buktató ebben bankár közgazdaságban; ez pedig a GDP;

Ez ugyanis egy ország tényleges teljesítményének és valódi pénzügyi állapotának felmérésére, – a legteljesebb mértékben ALKALMATLAN! – Mivel abszolúte nem a valóságot mutatja.

Egy ország GDP-jének vizsgálatakor, a legteljesebb mértékben fals adatokat kaphatunk, a vizsgálat befejezésekor. – Mivel a GDP mérés nemhogy csak DURVÁN manipulált adatokkal dolgozik, – de azt is méri, ami valójában nem létezik.

Vagyis a GDP-hez kötni bármit is, – azt jelenti, hogy eleve egy pénzügyi bűvészmutatványt végeznek, – néphülyítés céljából. – Ez legalább olyan óriási közgazdasági “találmány”, (tudjuk kiknek a találmánya), – mint a kamatos kamat, és teljes hiteldíj mutató. (THM).

Tehát ezek a hiénák, csak NE osztogassanak különféle osztályzatokat, különösképpen ne a magyaroknak! – És ez nemcsak a Fitch-re vonatkozik, hanem a Standard & Poor’s-ra, a Moody’s-ra, a JP Morgan-ra, és a többire és a többire is,… annál is inkább, mert ezek a pénzügyi fosztogató bandák nagy mértékben kivették részüket a globális, – vagyis a világra szóló devizapiaci csalásból, – melyben mesterségesen manipulálták, többek közt a svájci frank árfolyamát, – s melynek egyik “eredménye” lett a magyar devizaadós válság is!

“A nemzetközi hitelminősítő jelenleg “BB plusz” osztályzattal tartja nyilván a hosszú lejáratú szuverén magyar devizaadósságot; ez a besorolás egy fokozattal elmarad a befektetési ajánlású kategória alsó szélétől.”

Azt csak hiszi ez a mohó finánctőke, hogy Magyarország tartozik neki, – ugyanis mióta nevezik tartozásnak a világ tisztességes felén azt a minősíthetetlen pénzügyi uzsorát, – mellyel hazánkat zsarolják, majd 3 évtizede?

Magyarország a tartozásait rég kifizette, – sőt, 20 évvel előre is fizetett.

Itt van az ideje Magyarországnak elfelejtenie ezt a sok amerikai pénzügyi hiéna bandát, – hogy saját pénzügyi rendszert építsen ki, – és egyben teljesen kinyissa kapuit kelet felé.

Szabad Riport

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.