Letiltotta a Szabad Riport idővonalát a Facebook

Szabad Riport régi idővonal - Facebook 2010 dec 26 - 2014 nov 8

Szabad Riport régi idővonal – Facebook 2010. dec. 26. – 2014. nov. 8.

– A Szabad Riport szerkesztőségének közleménye –

1 héttel ezelőtt elérhetetlen lett számunkra Facebook oldalunk, – letiltotta a Facebook arra hivatkozva, hogy úgymond, “át kell konvertálnunk az idővonalat.”

Vagyis, – különféle feltételeket szabott, – oldalunk lehetséges jövőbeni üzemeltetésével kapcsolatban. – Ám az is lehetséges, hogy “valakik” (tudjuk kik), – egyszerűen “meghekkelték” az oldalt. Mindenesetre kollégáink megpróbálták helyre hozni a Szabad Riport idővonalát, – ám ez (valamiért) nem sikerült nekik, – s jelen pillanatban a Szabad Riport régi Facebook oldala üres és kezelhetetlen.

Ezzel együtt, eltűnt 4 évnyi munkánk is a Facebookról, – minden megosztásával együtt. – Mondhatnánk azt is eltűnt minden, de nem mondjuk, – mert ezalatt az idő alatt sikerült a Facebookon olvasóinkkal megismertetni olyan dolgokat is, amelyekről nem nagyon volt tudomásuk. Nem veszett el az 4 évnyi munka, – eredménye ott van olvasóink emlékezetében, lelkében.

***

Persze minket nem abból a fából faragtak, – hogy ilyenek miatt elkedvetlenedjünk, vagy netán visszavonuljunk, – a küzdelem tudjuk jól nem más, – mint adok-kapok.

Igazából meg sem rázott minket a Facebook, vagy ki tudja milyen hackerek rafinált húzása, – mert az is tudjuk, hogy; “Minél jobban csinálsz valamit, – annál jobban tüzelnek rád.” – Nosza : )

Mi folytatjuk tovább a Facebookon is. – Új, hivatalos Facebook oldalunk:

https://www.facebook.com/terra.szabadriport

Ahhoz, hogy lásd, mit osztottunk meg – és hozzá is tudj szólni, – ismerősnek kell jelölnöd minket.

A Szabad Riport szerkesztő bizottsága

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: CIKKEK, JEGYZETEK, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.