Mesterséges vírusok

Mint rendesen, mindig felröppen a hír, miszerint valamilyen újabb világ járvány ütötte fel a fejét, melyre Amerikának rendszerint már meg is van az ellenszere. Az elmúlt nagyjából 60 évben történtek ezek a véletlenek (sic) elég nagy rendszerességgel, valamint megismétlődtek hullámokban. Amikor orvosok gyanakodni kezdtek, és arról beszéltek, hogy nagy valószínűséggel nem véletlen esetekről, inkább biológiai hadviselésről lehet szó, természetesen összeesküvés elméletnek nyilvánították az egészet, az orvosokat igyekeztek így-úgy elhallgattatni, elhitelteleníteni, vagy nevetségessé tenni. Amikor bizonyítékok is előkerültek akkor azokat elhallgatták, ha tudták meg ia semmisítették. Orvosi és tudományos lapokban a lefizetett “tudósok” mindent cáfoltak.

Ha a fenti típusú azonnal reakciók helyett valódi és nyilvános vizsgálatokat rendeltek volna el ezekben az ügyekben és a bizonyítékokat titkosítás helyett pro-és kontra a világ elé tárták volna, akkor talán a véletlenek ilyen furcsa egybeesése nem keltett volna gyanút, és a bizalom se sérült volna.
Így azonban még a legnaivabbak is gondolkodóba esnek.

Most éppen ismét az Ebola ütötte fel a fejét. Már az előfordulások helyszíne, a hanyag reptéri ellenőrzések, a karantén és az alapos orvosi vizsgálatok teljes hiánya világszerte gyanút keltett.

Korábban egy támadásról is lehetett olvasni, melyben mindössze a betegek lepedőit lopták el, az elkövetőkről azonban egy árva szót sem lehetett hallani. Akkor arra gondoltam, két lehetőség tűnik valószínűnek, vagy azért lopták el a lepedőket, hogy megvizsgálják azokat és bizonyítsák, hogy valami mesterséges vírusról van szó, vagy az a cél, hogy a fertőzés terjesztéséhez használják fel.

Így amikor az alábbi “Üzenet Ghánából: AZ Ebola járvány nem valós, csak azok az emberek betegedtek meg, akiket a Vöröskereszt beoltott” című írásra bukkantam Újvilág Tudat oldalon csak annyit gondoltam, hogy ezen sem lennék meglepve.

“Egy Ghánában élő ember azt állítja, hogy az amerikai kormány vitte oda az Ebolát, hogy biztosítsák az olajellátásukat (többek között a számos egyéb ok miatt), és hogy a hazájában mindenki tudja ezt. Az Ebola járvány csak azért történt, hogy egybeessen az ENSZ 3 fő oltási kampányával. Egy egyetemi professzor állítja, hogy az Ebola egy biológiai fegyver, melyet az Egyesült Államok Afrikában tesztel, és a CDC (Járványügyi Ellenőrző és Megelőző Központ) birtokában volt a vírus szabadalma csaknem fél évtizedig. Miért van az amerikai kormánynak szüksége egy vírus szabadalomra? (1) A világnak ezt tudnia kell!”

Nana Kwame írta:
Az embereknek a nyugati világban tudniuk kell, hogy mi történik Nyugat-Afrikában. Egyszerűen hazudnak!! Az ‘Ebola’ mint vírus nem létezik, és nem ‘terjed’. A Vöröskereszt hozta a betegséget 4 bizonyos országba 4 konkrét ok miatt, és csak azokat érinti, akik kezelést és injekciót kaptak a Vöröskereszttől. Ezért a libériaiak és a nigériaiak elkezdték kirugdosni a Vöröskeresztet az országaikból, és jelentést tesznek a hírekben az igazságról.

Az első ok
Ezt az oltóanyaggal megvalósított betegséget, az “úgynevezett” Ebolát azon végső cél miatt hozták be Nyugat-Afrikába, hogy csapatokat küldhessenek Nigéria, Libéria és Sierra Leone földjére. Ha emlékeznek, Amerika megpróbált eljutni Nigériában a “Boko Haram”-hoz (2), de ez a kísérletük összeomlott, amikor a nigériaiak elkezdték elmondani az igazságot. Nincsenek ELTŰNT LÁNYOK. A globális támogatás a padlóra került, és egy újabb okra volt szükség, hogy csapatokat küldhessenek Nigériába, és ellopják az új olajtartalékokat, melyeket felfedeztek.

A második ok
Sierra Leone a világ legnagyobb gyémánt szállítója. Az elmúlt 4 hónapban sztrájkok voltak, és megtagadták a gyémánt kitermelést a szörnyű munkakörülmények és a rabszolga fizetés miatt. A nyugat nem hajlandó tisztességes bért fizetni a forrásokért, mivel abban az elképzelésben él, hogy ezek az emberek a túlélésük érdekében hajlandóak egy tál rizsért és némi segélyért cserébe örökre olcsó rabszolgamunkát végezni számukra. Ezen ok miatt szintén csapatokat akarnak küldeni a helyszínre Sierra Leonéba, hogy kényszerítsék a bányászokat a sztrájk befejezésére. Ez már nem az első alkalom, hogy ez történik. Ha a bányászok megtagadják a munkát, akkor csapatokat küldenek még akkor is, ha meg kell ölniük, és le kell cserélniük őket, mert az egyetlen vágyuk az, hogy a gyémánt továbbra is áramoljon ki az országból. Persze az, hogy több hadjáratot indítsanak, hogy külön-külön megtámadják ezeket az országokat, túl gyanús lenne. De valami “Ebolához” hasonló dolog egyszerre tenné ezt lehetővé az egész térségben…

ebola_okokA harmadik ok
A nigériai olaj ellopása, és Sierra Leone bányászathoz történő visszakényszerítése mellett szintén csapatokat küldtek, hogy KÉNYSZERÍTSÉK a védőoltás beadását (halálos “Ebola” méreg) azoknak az afrikaiaknak, akik nem olyan bolondok, hogy szívesen lássák őket.
3000 katonát küldtek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy ez a “méreg” továbbra is terjed, mert újra el kell mondani, hogy csak az oltással terjed! Ahogy egyre több és több hír jelenik meg Libériával kapcsolatban, hogy hazugságokkal és manipulációval tájékoztassák az amerikaiakat és az egész világot, egyre többen és többen tagadják meg, hogy meglátogassák a Vöröskeresztet. Az osztagok ráerőltetik az emberekre a “védőoltásokat”, hogy biztosítsák az Ebola járvány látható megjelenését. Ezen felül védeni fogják a Vöröskeresztet a libériaiaktól és a nigériaiaktól, akik jogosan dobják ki őket a saját országukból.

A negyedik ok
Nem utolsósorban ennek az Ebola “járványnak” a MEGJELENÉSÉT (az amerikaiakat nem fogja elérni) arra fogják felhasználni, hogy megijesszenek sok millió embert, hogy oltassák be magukat “Ebola vakcinával”, és hogy ez egy országos méretű járvány. Már elkezdték olyan történetekkel, hogyan hozták be Amerikába, és hogy megjelent Dallasban, hogy a fehér orvosokat meggyógyították, de a fertőzött fekete embereket nem szabad kezelni, stb.
Amit tesznek, hogy hagyják a feketéket, hogy akarják a vakcinát, mivel úgy tűnik, hogy a “gyógymódot” visszatartják a feketéktől. Tömegesen fognak rohanni, hogy megkapják azt, és akkor komoly lesz a probléma. Mindazzal együtt, amit az idei évben megtanultunk a vakcinákról, azt gondolhatnánk, hogy megtanultuk a leckét. Minden, amit tehetünk, hogy reménykedünk, mert ők arra számítanak, hogy a tudatlanságunkat kihasználva befejezhetik a tervüket.

Elég “véletlen” egybeesésnek tűnik, hogy a legkorábbi kitörés Guineában történt, egy időben az Egészségügyi Világszervezet (WHO), és az ENSZ gyermek ügynökségének (UNICEF) három fő vakcina kampányával. Legalább két oltási kampányt hajtott végre az Orvosok Határok Nélkül szervezet, miközben ezen vakcinák közül többet a Sanofi Pasteur állított elő, egy francia gyógyszerészeti cég, melynek fő részvényese a Rothschild-csoport.

Természetesen a Rothschildok működtetik szinte a világ összes bankját, és van egy körülbelül 500 trillió dolláros családi hálózatuk. Ők azok ezen a bolygón, akik profitálhatnak ebből az egészből.

Audie – Szabad Riport
forrás: Újvilág Tudat

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Audie, JEGYZETEK, KÜLFÖLD
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.