Palackozott méreg

ásványvizA mérgek a legkülönfélébb módon jutnak a szervezetünkbe, de a leggyakrabban nem is tudunk, vagy nem veszünk tudomást róla.
Megesszük, megisszuk őket. Mert az élelmiszerek többsége vagy közvetlenül tartalmazza e mérgeket, vagy a csomagolásból szivárognak át. De a legmorbidabb, és egyben a legaljasabb módszer az, amikor orvosi segédlettel úgynevezett gyógyszerként és oltással juttatják a testünkbe.
Ami igazán elítélendővé teszi ezeket a mérgezéseket az a bosszantó tény, hogy a szándékos megbetegítésünk a gyártók és forgalmazók anyagi előnyét, extraprofitját szolgálja, amelyek miközben bezsebelik a hasznot aközben tisztában vannak azzal a károsítással, amit termékeik fogyasztóiban tesznek.
Ugyanilyen aljas módszer, amikor különböző fajta függőséget okozva teszik tönkre az emberek, a háziállatok egészségét, vagy olyan propagandát, reklámokat alkalmaznak, melyek azt hitetik el a fogyasztóval, hogy egészséges táplálékot vesz magához.

Mostani, sokadik kifakadásunk apropója ismét a mérgező ásványvíz.
Az éltető(?) víz oly mértékben szennyezett, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná vált, ezért 3 cég, a Pannon-Aqua, az Aquitas Zafir és a Saguaro Mizse 12 fajta termékét azonnal ki kellett vonni a forgalomból és a már kiszállított mennyiségeket le kellett venni a polcokról.

nebih-kivont-asvanyvizek

táblázat: fn24

Szegedi Bori – Szabad Riport

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: BELFÖLD, RIPORTOK, Szegedi Bori
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.