A cionfasiszta brutalitás diadala – női tömegsír, a nyugat támogatóan hallgat

porosenko_háborrusbünös_mészárosAz alábbi hírt több forrás is megerősítette, de ebben a brutalitásban a legmegdöbbentőbb az, hogy sokan már a fejüket sem kapják fel rá, sőt hallgatásukkal legitimálják.
Tudjuk, hogy a nyugati erkölcstelenség, a brutalitás, az agresszív viselkedés tervszerű elterjesztésének ötlete, már a 60-as évek végétől megfogalmazódott, azonban, hogy idáig fajul, talán még a kitaláló is sem remélték.
„Megpróbálják velünk elfogadtatni a fizikai és szellemi erőszak magától értetődését. És nem csak a tömeg tájékoztatás, a filmek, a zene, stb. módszerével. … Az előadónak ez a kijelentése jelzi, hogy a háttérhatalom terve szerint számos olyan emberi tragédia fordul majd elő, amelyeket a túlélőknek látniuk kell. Megértik e terv embertelenségét azok a szülők, akik később gyermekeikkel gyanútlanul beültek egy film megtekintésére, vagy ugyanezt tették a televízió bekapcsolásával. Megtapasztalhatták, hogy milyen durva és erőszakos jelenetek megnézésének teszik ki gyermekeiket. … a jövőben nem lesz olyan félelmetes, mint korábban, és a halott, vagy súlyosan sérült emberek látványa már nem kelt akkora rémületet. Dr. Day elmagyarázta hallgatóságának, hogy nincs szükség olyan finom lelkű lakosságra, amely megbénul a halál látványára.

Szász Gerda – Szabad Riport

Délkelet-Ukrajnában női tömegsírt találtak

A Doneck megyei Krasznoarmijszkban az ukrán erőstruktúrák különakciója idején nyomtalanul eltűnt mintegy 400 nő, akiknek életkora 18 és 25 közötti volt. Az utóbbi időben a városban, ahol a Dnyeper1 zászlóalj volt elszállásolva, és a külvárosi részekben 286 női holttestet találtak, mindannyi nőt megerőszakolták – közölte a DNK miniszterelnöke, Alekszandr Zaharcsenko.unnamedA moszkvai emberi jogi iroda igazgatója, Alekszandr Brod arra szólított fel, hogy nyomozzák ki – egyebek között nemzetközi szervezetek, az ENSZ és az EBESZ bevonásával – a Délkelet-Ukrajnában (Doneck megyében) talált női tömegsír ügyét.

A jogvédő a legrövidebb időn belül Doneck megyébe kíván indulni és személyesen részt venni a vizsgálatban és a kihallgatásokban a helybeli lakosok körében. Brod azon meggyőződésének adott hangot, hogy a DNK rendfenntartó szervei máris bűnügyi vizsgálatot indítottak az ügyben. Korábban Alekszandr Zaharcsenko, a DNK vezetője kijelentette, hogy Doneck megye nyugati részén 286 női holttestet találtak.

Az orosz Társadalmi Kamara nem tartja kizártnak, hogy a jövőben újabb tömegsírokat fedezhetnek fel a Nemzeti Gárda ellenőrzése alatt lévő délkelet-ukrajnai területeken, egyben rámutat a nemzetközi jogvédők tétlenségére.

A Társadalmi Kamara tagja, Georgij Fjodorov kiemelte, hogy az orosz jogvédők folyamatosan nemzetközi szervezetekhez fordulnak, de azok „szemet hunynak erre”.

Fjodorov elmondása szerint úgy látszik, hogy e szervezetek el vannak kötelezve az Egyesült Államok iránt és nem kívánnak összeveszni az USA-val, ennélfogva nem vesznek tudomást a tömeggyilkosságokra és kínzásokra utaló jelekről és bizonyítékokról.

A délkelet-ukrajnai Doneck megyében talált – 286 női holttestet tartalmazó – tömegsírra vonatkozó jelentéseket nemzetközi szakértőknek, elsősorban ukrán és orosz jogvédőknek kell kivizsgálniuk – hangoztatta Mihail Fedotov, az elnöki Emberjogi Tanács vezetője. Fedotov hangsúlyozta, hogy „az ilyen hírekre nem lehet nem reagálni”.

forrás: Oroszország Hangja
Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: CIKKEK, KÜLFÖLD, RIPORTOK, Szász Gerda
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.