Uniós zászlókkal tüntettek az internetadó ellen – A Pesti Majdan elkezdődött?

Tüntetés az internet adóztatása ellen - Kép - Ustream

– Szomorúan tapasztaltuk, hogy néhány otthonvédő is csatlakozott ehhez a liberális cirkuszhoz –

Vasárnap este 18 órakor tüntetés kezdődött az internetadó ellen, a budapesti József Nádor téren. – Az első helyszíni információ szerint; kb. 7 ezren lehettek a kezdéskor a téren. – Ez némileg elmarad a Facebookon oly nagy mellénnyel hirdetett 100 ezres létszámtól.

De ne gondolja kedves olvasó, hogy ők a nép hangja, mert nem azok. – A liberálisok, az MSZP-sek sosem voltak azok.

Uniós zászlókkal tüntetnek a netadó ellen“Gulyás Balázs MSZP-s politikus szervezte az ezt internetadó elleni tüntetést a Facebookon, az oldalt is ő hozta létre – Korábbi bloggertársa, az Egyenlítő blogot alapító Németh Gábor szerint; pártutasításra szervezhette Gulyás a József Nádor téri tüntetést.” – írta a (Mandiner.hu). – Bizony, ez az egész liberális cirkusz nem más nem más, mint ürügy a lázadásra a kormány ellen. És itt nem is igazán a résztvevők 7, vagy 10 ezres száma a lényeg, – hanem a balhé. Mely most egyértelműen a liberálisoknak kedvez, hogy megdönthessék a kormányt. Minden eszközt megragadnak, s ez a tüntetés is ezek közé tartozik.

Uniós zászlókat lobogtatnak nyíltan, – mint a majd egy évvel kezdődött Majdanon, Kijevben.

Ezzel kapcsolatban társoldalunkon, a Bal-Rad-on, – az internetadóról írt cikkünkhöz hozzá fűzött kommentben, éppen a lényeget fogta meg a hozzászóló, – amellyel mi is maximálisan egyet értünk. Ebből idézünk hát:

“Nagyon nyomul ez az internet-adó botrány! Már szinte mindenki beszállt!

Nagyon olyan szaga van, hogy ennek ürügyén akarják a tömegeket az utcára vinni… és jön az Ukrajna! Valószínű, hogy a CIA keze van benne, ezért most minden Orbán elleni lázadozás káros.

Én se szeretem a Fideszt, de ők visznek be az Orosz érdekövezetbe, ami hosszú távon az egyetlen pozitív változást jelentő út.

Annyi adó van már, miért pont ez ellen kell ekkora botrányt kavarni? Amúgy is még csak terv! Nem is a lakosságra lesz kivetve, hanem a szolgáltatóra. Mint a reklámadó vagy bankadó.

Az emberek anyagiasságát használják fel, aztán hip-hopp és holnap egymást lőjük!

NAGYON VIGYÁZZON MINDENKI, NE ÜLJÖN FEL A PROVOKÁCIÓKNAK!…”

Ehhez a kommenthez, nem is kell több kommentár.

Bár a fenti tüntetéssel kapcsolatban azért van még egy üzenetünk, a liberálisokkal együtt tüntető néhány otthonvédőnek. Ez pedig a következő:

Ha a liberálisoknak sikerülne megbuktatniuk a kormányt, – s utána a Nyugat maximális támogatásával ők kerülnének a hatalomba, – na, akkor indulnának be a tömeges kilakoltatások.

***

Jelen tudósítás befejezésekor a beérkező információk szerint; egy nem túl hosszú vonulás után, melyben a tömeg felduzzadt, (az Index már 40 ezer emberről ír), – a tüntetők egyes csoportjai ostrom alá vették a Fidesz székházát. Az épületre Uniós zászlót tűztek ki. A rendőrség is akcióba lép. – A Pesti Majdan elkezdődött?

Szabad Riport

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK, Szerzők, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.