Kimondatott a halálos itélet az “Ajdar” minden egyedére

Láttunk, hallottunk már Ukrajna történései kapcsán egyet s’ mást! Kezdünk megbarátkozni a gondolattal, hogy olyan borzalom már nem történhet a kijevi, az odesszai, és a donbasszi események után, amikre még egyáltalán fel tudnánk szisszenni.

Lehet hogy tévedtünk.

A harkovi neonáci, – neofasiszta dúlás, – Ukrajna legújabbkori történelmének legsötétebb fejezetében is a legfeketébb lapra kerülhet.

A majdanista hiénagyülekezet kézre kerített egy fiatal harkovi srácot, aki hajdinakását meg konzerveket gyűjtögetett a donbasszi gyerekeknek, és elküldte nekik. Így segített rajtuk. A maga módján.

Reggelre holtteste ott lógott Harkov város ‘Születés Templomának’ keritésén. – Nyársra húzva.

deee5f384a4201a7ab5bde14581e05b6

“Megígérték neki a majdanovcik, hogy letépik a fejét” – pityereg egy idős asszony a borzalom láttán. “Már egy hete megígérték! – és most megölték! És ide kiakasztották! Ezek nem emberek! Ezek fasiszták!”

“Tudjuk kik voltak a tettesek! Mind ott voltak a Lenin szobor ledöntésénél a téren. Nagyon sok felvétel van róluk. Mind beazonosítható, mind kézre keríthető. Nem harkoviak, – de megtaláljuk őket. És ki fogják vallani, hogy kik követték el ezt a rémtettet. És megkeressük az elkövetőket!” – mondja egy középkorú férfi.

Harkov rendőrsége és a hatóságok az ügyben nem nyilatkoznak. Ugyanakkor tényként kezeli a helyi közvélemény, hogy a donbasszi “tűzszünetet” kihasználva, az unatkozó “Ajdar” zsoldoshorda rándult át egy kis “szórakozásra” Harkovba. Több fényképfelvételen ugyanis felismerhető a latorzászlóalj néhány parancsnokló személye is, akik csoportokat mozgattak a városban a fasisztadúlás alkalmával.

Információink szerint az “Ajdar” csőcselék – minden egyedére kimondatott a halálos ítélet.

Bal-Rad

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.