Megkezdődik a Császti Ferenc, – kontra Balogh Béla büntetőper

Október elsején kezdődik Császti Ferenc, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara ügyvezető alelnöke által kezdeményezett büntető per, – Balogh Béla, a Koppány csoport elnöke ellen.

Ezt a büntető ügyet, – a 2012. június 15-én, a Budapest III. kerület, Búza utcában történt kilakoltatás közben elhangzottak miatt indította a végrehajtó.

Balogh Béla meghívója:

“Nagy tisztelettel meghívom az egész országot Császti Ferenc végrehajtó által kezdeményezett Balogh Béla Koppány Csoport elleni büntető ügy tárgyalására.

Egy ország nézhet Don Császti szemébe. Annak a végrehajtónak a bűnös szemei közé, aki sok ember haláláért felelős és sok ember vesztette el általa az otthonát.

Őszintén remélem, hogy a 2 éves tevékenységemmel kiérdemeltem, hogy sokan legyünk. Elsősorban magadért gyere, hiszen mint a minap Krejniker Miklós elleni garázdaság ügyben folytatott tárgyaláson ott volt minden végrehajtó és nevettek rajtunk, hogy igen kevesen voltunk. Ezen a tárgyaláson is az összes majdnem biztosra veszem, hogy ott lesz.

A tárgyalás előtt a Bíróság épülete előtt tüntetést is szervezünk.

A tüntetés kezdete: 2014. október 1. 10:00 óra.
Budapest, III. kerület Miklós utca 2. szám földszint 9 ajtó.

A tárgyalás 10:30 perckor kezdődik.

Előzmények:

2012 június 15-én a Koppány csoport a Búza utcában próbált megakadályozni egy kilakoltatást. A Koppány csoport mind a kivezényelt Készenléti rendőrségnek, mint a végrehajtónak ellenállt. Fizikai ellenállás alakult ki a Koppány csoport és a majd 80 rendőr között, mivel a végrehajtó nem rendelkezett végzéssel.

A rendőrség a csoport ellenállását könnygáz bevetésével tudta csak megtörni.

23 embert állítottak elő. Az így előállított hazafiakra összesen 600.000 Ft. büntetést róttak ki, a majd 13 órás fogva tartást követően.

Az ügy az óta sem zárult le. A Független Rendészeti Panasztestülethez eljuttatott panaszokra majd egy év múlva született döntés. 54 oldalon keresztül indokolták, hogy a rendőrség és a végrehajtó szabályszerűen járt el.

A vád ellenem, hogy „KÖCSÖGNEK” neveztem a végzés nélkül eljáró végrehajtót, ezzel Császti Ferencet becsületében megsértettem.”

Források: Marevosz,Facebook

A Szabad Riport megjegyzése: A fent említett szégyenletes és embertelen kilakoltatásról, – munkatársaink több helyszíni riportot is készítettek. Szöveges, képi és videó anyagot.

Ezeket újra megnézhetik és elolvashatják, az alábbi címeken:

Hadművelet a nép ellen – Búza utca újratöltve…

Kormány imázs: Kilakoltatás könnygázzal – Videó

Kormány imázs: Kilakoltatás könnygázzal – Riport

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: OTTHONVÉDELEM, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.