Okos dolog a medve bajszát húzogatni? – Hírcsokor 0821/2

BRICS_2012A Russia Today hírei hirtelen kommentálva

A hantás és udvartartása elszabotálja segélyszállítmányokat
Azon meditálunk, vajon a piás zsidó pénzoligarcha miért szabotáltatja a segély szállítmány Luganszkba, Donyeckbe jutását? Korábban azt hazudta, hogy tűzszünetet tart az útvonal mentén. Ezt az ígéretét épp úgy NEM tartotta be, mint többit az eddigiek során. Ellenben 18. napja rombolja minden eszközzel Luganszkot, Donyecket, és a környező falvakat. különös figyelmet fordítva a közművekre, kórházakra, óvodákra és lakóházakra, valamint a sérülés következtében környezeti katasztrófát okozó vegyi üzemekre. A helybéli lakosságot is tűzzel-vassal írtja és itt is kiemelt pusztító figyelemben részesülnek a menekülő gyerekek öregek. Feltesszük hantásra és bandájára, meg a többi tömegmészárosra, már sokan kiváltották a kilövési engedélyt.

A földi ember nem marslakó
Obama kiadta a jelszót, embert küld a Marsra. – Nosza hajrá! – mondhatnánk. Csakhogy a NASA vizsgálatai szerint a hosszú űrutazást a földi ember szervezete nem viseli el legalább átmeneti egészségkárosodás nélkül. Egy a földiétől idegen életfeltételű, idegen bolygón, a megszokott földiéről markánsan eltérő viszonyok közt nagy riziko az életben maradása. Pedig több éven át tartó missziókat terveznek.
Eközben a tudósok megtervezték és már több, mint 10 éve tesztelik az ökológiailag önfenntartó (marsi) kolóniát, a belső nyomással rendelkező űrjárműveket, ami nem is baj, mert a hibák sorra buknak ki, és itt a földön még korrigálhatók. Ám jelenleg a legelső problémát az odajutást sem sikerült még megoldani. Kiderült, hogy a megváltozott körülmények (sugárzás, mikrobák, a stressz, a megváltozott alvási ciklusok, elszigeteltség, hatása, valamint gravitáció, a természetes életfeltételek, élelmianyagok hiánya) a szervezetben komoly károkat okozhatnak, melyeket ma még nem tudnak kiküszöbölni. Az immunháztartás, a vérképzés teljesen felborul. A sejtek működése markánsan megváltozik. Tetejében az elmeállapotban bekövetkező mentális változások (pl. klausztrofóbia, stb) kihatnak a szervezet fizikai működésére és megfordítva szintén. Ráadásul az emberi életkor, de leginkább az a kor amíg az emberi szervezet még fiatal erős és regenerálódni képes, illetve a tűrőképesség is toppon van, sajnálatosan erősen behatárolja azt a távolságot, amekkora utat megtehet, illetve amilyen messzire eljuthat egy jelenlegi űrhajón közlekedő asztronauta.

orosz_eu_embargoAz EU reexporttal játszaná ki a válasz embergót
Svájc nem támogatja, hogy az EU megkerülje az orosz élelmiszer tilalmat. Miután a szankciók záporával bezavarták a macit a málnásba, a maci egyszer csak kijött, és közölte, ilyet ő is tud. Lett is nagy riadalom, okosék meg kitalálták, hogy ha közvetlenül nem exportálhatnak, akkor majd Svájcon, mint nem EU-s tagországon keresztül menjen át az export. Az oroszok nem annyira hülyék, mint mi magyarok, akik lengyel almaként vesszük meg a saját almánkat is. Igen gyorsan átláttak a szitán, ahogyan a svájciak is villámgyorsan felismerték a csapdát. Mi több, már nyilatkoztak is, Svájc nem engedélyezi a reexportot Oroszországba, sőt már Svájcba se engedik be az EU-s termékeket a megfelelő igazolások nélkül.

A jemeniek torkán nem lehet szó nélkül lenyomni
Több tízezer jemeni tiltakozott kormány üzemanyag áremelése ellen. A fővárosban, Sanaa-ban a siíta Houthi csoport vezette tüntetésen a benzin-adó emelés mérséklését követelték a kormánytól a nemzeti zászlókkal demonstrálók.

Az EU ökör Jupiternek képzeli magát
Az EU, valamint az USA az EU-n keresztül megpróbált nyomást gyakorolni a dél-amerikai országokra, egyebek közt a BRICS-tag Braziliára, valamint Argentínára Ecuadorra, stb., hogy ne exportáljanak olyan termékeket Oroszországba, melyeket az EU számára feketelistára tettek az oroszok.
Ám lehet, ha sokat ugrálnak nem csak az élelmiszer piacira lesz feketelista, mint hírlik.
Természetesen zéro hatása volt annak a “kérésnek”, hogy Brazília függessze fel kereskedelmi kapcsolatait Oroszországgal. Ahogy a többi dél-amerikai ország sem akceptálta a nem épp barátságos felkérést. Melynek lényege, hogy az EU visszatart bizonyos megrendeléseket, illetve tisztességtelen haszonszerzésnek minősíti az orosz piacra történő beszállítást, s emiatt politikai lépéseket fontolgat velük szemben.
Sajnálatos, hogy a háttérerők, akik az USA-t és EU-t mozgatják, még mindig nem fogták fel, hogy Moszkvával nem lehet az erő hangján illetve a fenyegetés nyelvén beszélni.
De hát az öntelt nemzetközi bankárkaszt nem ismer más nyelvet, és nem hiszi, hogy vannak olyan birodalmak, akiknél ez a módszer nem jön be. Lassan tanul, könnyen felejt.

összeállította:
Szász Gerda – Szabad Riport

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, Szász Gerda
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.