Szövetséges kerestetik

ISIL_fejlevágásA NOL írja, hogy ellentétben az uniós tagállamok többségével, nálunk a hatóságok még csak hozzávetőleges adatokat sem közölnek arról, hogy adataik szerint hány magyar állampolgár, vagy tartósan és jogszerűen Magyarországon élő külföldi vesz részt a szélsőségesek oldalán az iraki vagy a szíriai harcokban. De a térségből hazatérő gyanús magyarokat persze megfigyelik.
Maximum öt évet kap az a magyar, aki nem szövetséges ország oldalán harcba száll.

No csak! Nézzük csak a “magyar” kormánynak és a maradék 1/3-nyi T. Háznak miféle szövetségesei is vannak?
Szíria ügyében mint tudjuk a szír kormány ellen lázadókat tartják szövetségesnek, míg a legitim szír kormányt az ellenségnek.

Vagyis a szövetségesek magyar kormány szövetségesei pl az USA-Szaúd-Arábia által támogatott, al-Kaida, emberevő zsoldosok, a fejlevágó, keresztény írtó ISIL. Hmm  ezek nem azok a szövetségesek akikkel magukra valamit is adó magyarok szóba állnának …

A jelenleg épp a palesztin nép kiirtásában szorgoskodó, korábban Szíriát támadó Izraelt nem hogy nem ítélte el, hanem támogatja is. Vagyis a terrorista Izrael (nem mellékesen hazánk akciós felvásárlója) a hazai illegitim kormány huncut szövetségese, sőt a nyíltan terrorista elveket valló Likud a “2/3-ados” kormánypárt büszkén vállalt testvérpártja. Háát … éppenséggel ez is elég kártékony és lealacsonyító szövetséges …

Az illegitim ukrán juntát is hanyatt-homlok rohant elismerte a hazai vezetés, és mint szövetségesét reverz gáz eladással, s NATO tagként ki tudja még mi mindennel támogatja. Vajon a Debreceni, Miskolci futkosás kapcsán csak mint turistáskodásról eshet szó? A hazai kormány szövetségese a zsidó pénzoligarchák irányítása alatt álló fasiszták is, akikkel a Jobbik is igen sietett lepaktálni. Bár lehet, h. pár napon belül ez változni fog, hiszen most hogy a mór megtette kötelességét mehet is, mert már szalonképtelenné vált.

Kiváló szövetségesünk még az ukrán népirtást támogató, a magyar népet kifosztó és lenéző EU.

https://balrad.files.wordpress.com/2014/08/dony.jpgÉs az USA által irányított NATO-t se felejtsük el, mely saját kezébe vette az ukrán események irányítását ukrán zsidó pénzoligarchákat nem csak instruálta, hanem mindet a hatalomba is segítette a szokásos demokratikus módszerekkel. Zsoldosokat dollármilliárdokat áldozott a bizniszre, és tétlenül demokratikusan szemléli az ország totális lerombolását, egy nép kiirtását és ősi földjéről való kiűzését. (ebben van is gyakorlata, az indiánok is tudnának mesélni róla) A lerombolt országrésznek már megvan az új tulajdonosa, és az újjáépítést is nyilván az EU és az USA kapná a forgatókönyv szerint Illetve a szálakat a háttérben mozgató Soros-Rothschild-stb-féle pénzoligarchák. Nos, ezek a szövetségesek eddig is csak a javunkat akarták, amit meg is szereztek, némelyek aktív asszisztenciájának köszönhetően…

A 2/3-os Fidesz-kormány és az 1/3-ados T. Ház nemcsak a gombamód szaporodó – látszólag indokolatlanul drágán – épített vagy újjáépített stadionokra büszke, hanem a fenti kiváló szövetségeseire is.
Ami meg nem ad okot a büszkeségre, azt – ahogy eddig is tette-, letagadja, elnyomja. A róla alkotott dehonesztáló véleményt, diskurzust pedig szankcionálja. Mert itt nem a bűn elkövetését, hanem annak nyilvánosságra hozását szokás üldözni.

Visszatérve a háborgásunkat kiváltó mondatra: Maximum öt évet kap az a magyar, aki nem szövetséges ország oldalán harcba száll. Úgy gondoljuk nagyon sok mással egyetemben, nem jól van ez így.

Azok akik Ukrajnába mennek valóban önként, és nem zsoldosként, hogy segítsenek a legitim önrendelkezéssel megszavazott országukat védeni a Donbass lakóinak, nem börtönt érdemelnek.
Szerintünk, ha valaki, hát ők segítenek az ország becsületét megmenteni, nem azok akik börtönnel fenyegetik őket.
De hát a kissé átformált mondásra asszociálva … Madarat tolláról, országvezetést szövetségeseiről

Audie – Szabad Riport

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Audie, JEGYZETEK, SZEMEZGETŐ
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.