Népirtó felszabadítás

Ukrajna elismerte, hogy a kelet-ukrajnai külön akcióban külföldiek vesznek részt
Az ukrán büntető alakulatok vezetése hivatalosan elismerte, hogy az ország keleti részén folytatott népirtásban külföldi állampolgárok vesznek részt. Ezt a “külön akció” sajtótisztje, Alekszej Dmitraskovszkij jelentette be.

Az eddig tapasztaltak alapján bebizonyosodott, hogy a közölt hírek hivatalos verziója, kivétel nélkül hazugság és ferdítés volt. Ellentétben a milícia által közölt adatokkal és információkkal. Ezért valószínűsítjük, hogy a felkelők korábbi bejelentése szerint, az ukrán népirtók oldalán harcoló külföldi zsoldosok saját technikát és fegyverzetet is használnak.
A hivatalos ukrán verzió a lengyelek közvetlen részvételét sem erősítette meg, igaz tagadni sem mert, ami igen helyes mert a lengyel csapatok Odesszába érkezéséről a nyugati sajtó is hírt adott.

De társhonlapunk közvetlen információi szerint Odesszától messzebbre is elkerültek azóta…

“… A problémát ezen túlmenően fokozza, hogy a hírek szerint – állítólag – a lengyel reguláris hadsereg katonái, és lengyel bérgyilkosok is a katlanban rekedtek. Márpedig Nyalókakirályék és megbízóik nehezen tudnák hihetően előadni a világnak, hogy a NATO – tag Lengyelország reguláris csapatai mit keresnek Donbasszban? Egy csomó bérgyilkos társaságában!”

A mondás most is érvényes, egy hír valóság tartalmát erősen befolyásolja, hogy ki mondja.
Ékes bizonyíték erre, a nyugat által nem csak elismert, de minden eszközzel támogatott terror államok (pl. ukrán és izraeli “demokráciák”) az általuk halomra gyilkoltakat vádolják terrorizmussal. A népirtás pedig akkor is népirtás marad, ha felszabadításnak hazudják.

Az alábbi képen a sok száz áldozatuk közül egy “terrorista” anya látható a gyermekéveláldozat_anya_gyermekéve_Luganszban

A NATO által végrehajtott puccsista kormány, pedig nem lesz se legális, se demokratikus attól hogy áldemokráciák rohannak elismerni. Egyúttal tudomásul kell venni a galíciai diktatúrának és a nyugatnak is, hogy az önrendelkezéshez joga van az orosz ajkú őslakosoknak is! És ha ők nem akarnak egy etnikai elnyomáson alapuló fasiszta diktatúrában élni, akkor az önrendelkezéshez nekik is épp annyi joguk van, mint bármely más elnyomott őslakos népnek.

Egy megjegyzés az ukrán terror különítmények (erőstruktúrák) népirtása nyomán készült sokkoló képek és videók kapcsán. Azt tapasztaljuk, hogy a Youtube-ról sok videót eltávolítanak, melyek bemutatják, hogy a zsidó oligarchákból álló ukrán vezetés, hogyan változtatja mészárszékké Dél-Kelet-Ukrajnát. A képkockák, különösen a civil áldozatokról (a csecsemő korútól az idősekig) valóban megrázóak. Ami mégis furcsa az az, hogy míg az értelmetlen gyilkolást támogatja, a Youtube szolgáltató tulajdonosi gárdája, addig az erről szóló tudósításokat eltávolítja. Az eltávolítások amúgy is elég szelektíven de jó körülhatárolható érdekek mentén zajlanak.

Szász Gerda – Szabad Riport

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: JEGYZETEK, KÜLFÖLD, Szász Gerda | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.