Az igazság szikrái – III. világháborús előkészületek 2.

Semmi nem véletlen, de mindig ugyanazok a haszonélvezők.

Tények
…”Az egyik kiaknázatlan gázmező, amelynek bányászati jogát Kijev a ‘Burisma Holdings’-nak adta; a Juzivszka palagázmező. Ezen kívül pedig a kijevi kormány a Shellnek adott egy jelentős területet Szlavjanszk mellett, a 160.000-es lélekszámú Kramatorszk város egy részével együtt, valamint nekik adta Krasznij Lucs és Szvjatogorszk városokat Donyeck régióban és Balakeját, s Izjumot a szomszédos Harkov régióban.
0_880e9_1577083d_LÉs a palagáz kitermelési szerződést úgy írták meg; hogy a kormány köteles akár erőszakkal is elvenni az ingatlanokat törvényes tulajdonosaiktól, ha a Shell kijelenti, hogy fúrni akar azokon a földeken. A Szlavjanszkhoz közeli területet választották ki az első gázfúró tornyok felállítására…
Ez a pusztító és kegyetlen háború Donbassz orosz lakossága ellen, – főleg Szlavjanszk és Kramatorszk környékén, ahol a büntető haderők és a Donyeck Medence lakóinak legvéresebb összecsapásai történtek, – mindössze a kijevi rezsim, valamint Amerika és Lengyelország politikai elitjének az üzleti érdekeit szolgálja…írtuk 6.5-i cikkünkben

Szergej Duz „Kijev pusztítást és halált hoz Ukrajna dél-keleti részére” című 07.23-i cikkében alátámasztani látszik az általunk korábban megfogalmazottakat, mikor ezt írja:
„Ukrajnának kimondottan terület kell, csupán Doneck és Luhanszk, ahol palagázt és egyéb ásványi kincset termelhet ki. Kijev számára az emberek nem érték. Éppen emiatt az ukrán hadsereg bombázza a lakótelepeket, iskolákat, kórházakat. Senki sem fogja helyreállítani ezeket. Nagy pénz kell arra, hogy ezt újjáépítsék. Kijevnek nincs ennyi pénze. Ukrajnából most militarista náci államot csinálnak, hogy Oroszország tőszomszédságában egy forró pontot hozzanak létre, agresszort, amelyik a jövőben céltudatosan Oroszország ellen fog fellépni.”

A tényekből levonható következtetések
shell_skulEz az a terület az tehát, amit a Royal Dutch Shell (a világ második legnagyobb vállalata, holland-angol multinacionális olajvállalat, hágai központtal és londoni hivatalos székhellyel) papíron, már meg is kapott az ukránoktól.
Vajon miért gondolják a zsidó oligarchák – a jelenlegi ukrán vezetést kizárólag ők alkotják -, ezért is van deja vu érzésünk, amikor a párhuzamosan folyó gázai népirtást látjuk, hiszen az elkövetők, atlantista zsidók és módszereik is azonosak.
Aztán az a „véletlen” egybeesés is zavaró, hogy a lelőtt maláj gép utasainak elsöprő többsége holland volt. Tehát, ha akik a kihasználva a hollandok fájdalmát, és az oroszokra átirányított elégtétel vágyára apellálnak, kis rásegítéssel jól számítanak, ha meg akarják szerezni a hollandok támogatását egy keleti csapáshoz. (bár ez is egy hipotézis, mint az amerikai és urkán vezetés semmivel alá nem támasztott „bizonyítékai” de legalább a valószínűség és a trend mellette szól)
A cionisták ismert, és eddig szinte mindig bevált forgatókönyve, valamelyik multinacionális vállalkozásukon keresztül – szinte mindig valamilyen tisztességtelen módszerrel – szereznek meg egy adott földterületet, pénzügyi-, ipari-, mezőgazdasági-, koncessziót, majd pedig jönnek a fegyveresek, indul a háború hogy „megvédjék” szegény bizonytalan biztonságú vállalkozásuk érdekeit.

oroszok_fegyveres_körbezárásaA valódi célpontok
A területet a Shell már megszerezte, ott vannak az amerikai zsoldosok is, sőt a szintén a nemzetközi bankárkaszt érdekeiért harcoló USA irányítású NATO hadseregük előőrse is rég befészkelte magát az inkriminált területre. A NATO utánpótlás meg már kb 1 hónapja megszállta egész Európát, és szintén készen áll a bevonulásra.
ukrajna_felosztásaA zsidó bankoligarchák tulajdonolta média gépezet már teljes gőzzel működik. Az általuk folytatott népirtásokat terrorellenes cselekedetnek, és megelőző önvédelemnek állítja be main stream médiájuk, miközben a békés civileket, (gyerekeket, anyákat, nagyszülőket) és az életük elvétele ellen küzdőket terroristának hazudják. Putyin és Oroszország démonizálása is csúcsra van már járatva.
Mivel Oroszországot nem tudják sem elfoglalni, sem megszerezni az irányítását, a feldarabolásához pedig a jelenlegi hozzá értő orosz vezetés mellett lehetetlen, még a folyamatosan gerjesztett és pénzelt b első ellentét szításával sem, nem igen maradt más megoldás, mint Oroszország fegyveres lerohanás, rakéták bevetésével, sőt mint tudjuk sem az Izrael-USA páros, sem az ukránok (élükön Timosenko-val) nem a riadnának vissza akár az atomfegyver alkalmazásától sem. Ez pedig nem csupán egy III. Világháborút, de a föld népességének katasztrofális pusztulását is jelenthetné egyúttal.

A kérdés csak az, hogy mikor dördül el a startpisztoly? Ki fogja meghúzni?
Azt már most borítékoljuk, hogy kire akarják majd ezt is rákenni.

Audie – Szabad Riport

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Audie, ELEMZÉSEK / ÖSSZEFOGLALÓK, HÍREK, KÜLFÖLD
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.