Az Unió is megkongatta a vészharangot, – a magyarországi devizahitel-válság ügyében

Már az Unió is aggódik

– Az Euronews riportfilmje –

Euronews: “A magyar háztartások körülbelül harmada vehetett fel devizahitelt 2004. és 2008. között. Összesen 800.000 ilyen hitel aktív még, amiből körülbelül 200.000 a lakáshitel. A nem fizető adósok száma egyre nő…”

SzRTI: Szerkesztőségünk rendelkezésére álló adatok szerint, ezek a számok, még a fent felsoroltaknál is sokkal nagyobbak. Az Unió vezetése azért érzi, s egyre jobban, hogy nagyon is nincs rendben valami a magyarországi devizahitelezések körül, – a válság egyre súlyosabb és egyre kiterjedtebb, – s ennek a Magyar Parlament július 4-i döntése próbál gátat szabni.

Hiszen egyre nyilvánvalóbb, hogy ebbe a devizahitelezési válságba nemcsak a magyar kormány bukhat bele, – de már veszélyt jelent az Unió létére is:

Persze a fenti videó alapján észrevehető azért, hogy az Unió jelen esetben a bankokért aggódik jobban, nem pedig a polgárokért – de ez már a lényegen nem változtat.

A lényeget keményen egy, a videóhoz írt komment mondja ki:

“Ennek a kálváriának be kell kerülnie a történelemkönyvekbe, hogy gyermekeink és unokáink lássák azt, hogy tettek tönkre egy egész generációt. Hogy a magyar nép milyen türelmes és nem lobbantotta lángra egész Magyarországot és nem takarította ki a felső 1%-ot, akik ezt tették velük”.

SzRTI – B-R

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.