Tűz és vér! – Végső harc a kijevi hiénahatalom ellen

Donyeck 2014 jún. 30.

Az ellenség ezt akarja: Golyót, egyenesen Donyeck szívébe! – 2014. 06. 30.

“Miért tennék le a fegyvert az ellenállók? Hogy elevenen égessék el őket, mint Odesszában?” – (Vlagyimir Putyin)

Beindult a “B” (mint “Barbarossa”) terv?

Az illegitim kijevi hiénahatalom főnöke, -Valcman Porosenko, – tegnap este életbe léptette a “B”-tervét.

Hétfőn még telefonon egyeztetett Angela Merkellel és a francia elnökkel, de beszélt Valagyimir Putyinnal is a donbasszi helyzetről.

Kora este összehívta ún. “nemzetbiztonsági tanácsát”, – ahol a következő döntés született: Jöjjön hát a “B”-terv! Donbassz lakosainak tömeges legyilkolása, a városok és falvak a földdel való egyenlővé tétele.

Hogy ez a “B”-terv nem tegnap este került kigondolásra, – az már biztos. Csak a “törvényi szentesítés” látszatát húzták rá. Hiszen az elmúlt napokban Kijev részéről olyan mértékű pusztító hatású haderő-összpontosítás volt megfigyelhető Donbassz – Új Oroszország irányában, amire Európa történelme során a II.Világháború. óta nem volt példa!

Az alábbi videón, az urán hadsereg “Grad” típusú nehéz rakétavető egységeinek felvonulását láthatjuk Harkov térségében, – Új Oroszország irányába:

Valcman Porosenko és háborús bűntársainak stratégiai elképzelése a “nem fogunk tömeges katonai műveleteket végrehajtani, de a donbassziak tömeges veszteségeket fognak elszenvedni” már a “tűzszünet” lejárta (magyar idő szerint tegnap este 10-óra) után alig fél órával megmutatkozott.

Kramatorszkra több száz sorozatvető gránát és nehéztüzérségi lövedék záporozott. A város Ordzsonikidze utcájának minden háza lakótömbje elpusztult. Rengeteg a civil halott. Kramatorszk televiziós átjátszótornya mint egy zászlórúd zúgott a levegőben. Ahol földet ért, kő-kövön nem maradt.

Szlavjanszk szintén a valcmani-amerikai népirtás első hullámába került. A városra tüzérségi gránáteső hull tegnap este óta. A város lángokban áll.

Valcman és felbujtói meggyújtották a bomba kanócát!

Emlékeztetőül: Vlagyimir Putyin Bécsben a következőket mondta egy újságirói kérdésre: “Miért tennék le a fegyvert az ellenállók? Hogy elevenen égessék el őket, mint Odesszában?”

Arról ugyanis az utóbbi napokban nem érkeztek hirek, hogy az alig két hete beriadóztatott orosz KKK csapatok és a társult egységek visszaindultak volna állandó állomáshelyükre.

Bizony könnyen meglehet, hogy nem csak Valcmannak volt “B”-terve! Lehet-könnyen lehet-hogy az Orosz Föderáció elnökének is volt-van ilyen. Sőt! Meglehet, hogy van ott “V”-meg “G”-terv is! Hosszú ám az orosz ABC is. Ami igy kezdődik: A, Б, В, Г,…

Dúlnak a harcok szerte Új Oroszországban

Az ukrán vasúttársaság közlése szerint a mára virradó éjjel több helyen is robbantották a pályát. Kondrasevszkaja Nova vasútállomás közelében mindjárt három helyen is. A legsúlyosabb károk a Bukino-Szvjatogorszk szakaszon keletkeztek. Személyi sérülés nem esett.

A robbantások miatt meglehetősen komoly logisztikai problémái adódtak a kijevi puccsista hatalomnak.

Izjumtól északnyugati irányban több falu lakói is jelezték, hogy harci repülőgépeket láttak, de azok a gépek nem repültek a “zóna” felé, hanem éles fordulókkal nyugat felé vették az irányt. Több értő személy úgy véli, hogy “radarteszt” zajlik-aminek az eredménye nem igazán megnyugtató a latorhad számára.

Az orosz határtól tényleg csak pár kilométernyi távolságra lévő Szaur-Mogila emlékmű körül heves harcok bontakoztak ki. a környéket uraló magaslat birtoklásáért dúl a csata.

Donyeck - Tűz és vér!

Donyeck – Tűz és vér! 2014. július 1.

Bal-Rad – Szabad Riport – Kрыса из нержавеющей стали – Politikus.ru

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.