Téves információk a médiában, a banki visszatérítésekről

Banki adósok, devizaadósok figyelmébe: Téves infók jelentek a médiában, a visszatérítésekről!

HitelörvényA médiában a példaként felhozott 8 millió Ft-os kölcsön kapcsán az a kacsa terjeng, hogy abból az árfolyamrés és a kamat utólagos változása miatt kb. 1 millió Ft is visszajárhat vagy beszámítódhat.

A hiba csak ott van, hogy a 8 milliós szerződés jelenleg már kb. 16 millió, Ft, – így azaz az egymillió Ft, amelynek a döntő része ráadásul a jövőben ki nem fizetendő összeg, – nem befolyásolja az adósok helyzetét.

Továbbá egyes információk szerint; csak az árfolyamrés visszatérítéséről lesz döntés július 4-én, ami 1.000-1.500.-Ft-ot jelent havonta. Ez esetben egy pl. 100.000.-Ft eredeti kölcsönrész esetében, amely jelenleg 2oo.ooo.-Ft, – a továbbiakban csak 198.500.-Ft-ot kell ‘vissza’fizetni

Ha ez igaz, akkor ez a Kúria árfolyamrés ügy következménye?!, – amely feldobta a labdát, az igazán megoldást nem akarók számára, a mindössze csak látszatintézkedések vonatkozásában.

A moratórium ellenére a végrehajtások gőzerővel folynak. Akinél kopogtat a bírósági végrehajtó, azonnal végrehajtás megszüntetése iránti pert kell kezdeményeznie!

Czirmes György

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK, OTTHONVÉDELEM | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.