Buzi tündérmese

A két kisköcsög egymásba szeret

A két kisköcsög egymásba szeret

A pedofil ratyi – könyvet írt gyerekeknek.

Egy kaliforniai üzleti főiskola professzora, bizonyos; Jeffrey A. Miles, a több üzleti témájú könyve után, végre egy gyermekeknek szóló könyvet szeretett volna írni, – mert állítólag megelégelte, hogy a tündérmesék mindig úgy végződnek, hogy; – a királyfi elnyeri méltó jutalmát; a szépséges királylányt.

Ezért gondolt egyet és megírta a, ‘The Princes and the Treasure’ – ‘A hercegek és a kincs’ című ‘gyerekkönyvet’.

Ebben a homoszexuális töltetű történetben, – két királyfi próbálja megmenteni a világszép királykisasszonyt, de a két kisköcsög eközben egymásba szeret.

A vén buzeráns író pedofil ‘gyermekkönyvén’ jogosan háborodott fel a keresztény szellemiségű; ‘Amerikai Családok Szervezete’ – ‘American Family Association’ – mivel az undorító fércmű, súlyosan perverz propagandát folytat. És a jelek szerint, eddig teljes mértékben büntetlenül.

Az ‘író’ saját bevallása szerint, amit a ‘Vén buzik oldalán/gaylifeafter40.com’ tett közzé, – 2 éve úgy jött neki a könyv ötlete, hogy egy játszótéren figyelte a kisgyermekeket, s eszébe is jutott azonnal velük kapcsolatban egy meleg történet.

És ezt még be is vallja. A pedofil homokos a játszótéren ücsörög, s vágyakozva nézi a gyermekeket, – s nem volt senki, aki úgy verje pofán, hogy utána egy hétig egy irányba fusson!

Így aztán ez a beteg ember háborítatlanul megírhatta ezt a könyvet, – hihetetlenül felháborítván ezzel minden tisztességes férfit és asszonyt, – kik lelkük mélyéből tiltakoznak az idősödő homoszexuálisok gyerekeket megrontani kívánó, undorító propagandája ellen.

Az ”író’ önvallomásában elmondja még, hogy a könyv elkészülte után 75 (!) kiadónál próbálkozott, – de egyikük sem vállalta a megjelentetését. 30 kiadói ügynök utasította el, – míg végül saját kiadó vállalatot alapított a ratyi. Így a világ 137 országába juttatta el ezt a gyermek lelket mérgező fércművet. Most készül a német verzió, mely ősszel jelenik meg Németországban.

De, amennyiben hazánkba is eljut, s a két kisköcsög történetének magyar változata is lesz, – a vén buzi interpretálásában, – nagy valószínűséggel a jóérzésű magyar családok nemcsak tiltakozni fognak, – a homo-pedofília eme nyilvános és botrányos megnyilvánulása ellen, – hanem megetetik az összes könyvet a kiadójával (s ha itt lesz), a szerzőjével egyetemben:

Jeffrey A. Miles, bal kezében a buzi tündérmeséje

Jeffrey A. Miles, bal kezében a buzi tündérmeséje

Szabad Riport

Források: BookpatrolAmerikai Családok SzervezeteKönyves.blog.hu + 18! a Vén Buzik oldala (gaylifeafter40.com), de ezt az olvasó, ha látni akarja keresse meg maga.
Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.