Figyeljétek az idegen zsoldosokat! – Magyaroktól kér segítséget Donbassz

Idegen egyenruhák

A fenti fotó illusztráció, nem az itt szereplő helyszíneken készült. – De érzékeltetni kívánjuk az olvasókkal, nem árt megszokni az idegen egyenruhák látványát, hogy később eredményesen lehessen beazonosítani viselőiket.

A Bal-Rad ma reggel utánaeredt egy hírnek. Ennek eredményeképpen közzétesszük Donbassz kérését a kelet-magyarországi és kárpátaljai olvasóink és szimpatizánsaink felé:

Miskolc és Debrecen környékén az “ACADEMI” zsoldoshorda oroszul beszélő tagjait mostanság “vagonírozzák” be – Kelet-Ukrajna orosz ajkú területei; Donbassz úti cél irányába.

Mintegy 80 teherautónyi bérgyilkos kel útra, a Miskolc és Debrecen környéki kiképzőbázisaikról. Az információk azt valószínűsítik; hogy orosz katonai gyakorló ruhát viselnek.

Donbassz kéri; hogyha valaki a fentebb említett helyszínek közelében, észrevesz valamit, ami az amerikai zsoldosok készülődésére, vagy mozgására utal, – vagy rendelkezik bármiféle információval ebben a kérdésben, – akkor azt, lehetőleg képanyaggal alátámasztva, – juttassa el a Bal-Rad szerkesztőségébe.

Elsődleges csatorna a következő email cím: balrad13@gmail.com. – De az információt közvetlenül a Bal-Rad oldalára, – a komment rovatba is be lehet tenni.

Donbassz külön kéri Kárpátalja velük szimpatizáló lakosait, hogy elsősorban az éjszakai határforgalmat figyeljék;

Magyarország felől: a Záhony – Csap,Tiszabecs -Tiszaújlak, – Románia felől: a Halmi – Nevetlenfalu (Gyakovo), illetve a Máramarossziget – Técső határátkelőhelyek környékét.

A zsoldosokat szállító konvojok feltételezhető vonulási útvonalai közúton a következők lehetnek. Magyarország felől:

Záhony – Csap – Sztrij – Ternopol – Hmelnyickij – Vinnyicja – Umany – Dnyepropetrovszk útvonal,

A Tiszabecs -Tiszaújlak – Nagyszőlős – Técső – Huszt – Tatár-hágó – Csernyivci – Umany utvonal,

Illetve Románia felől: A Halmitól és Máramarosszigettől a Tatár-hágó felé vezető útvonalak.

Vasúton is elképzelhető a szállításuk; Csapnál Magyarország felől, – illetve Nevetlenfalutól (Gyjakovotól), Románia felől.

Megkérjük tehát az Új Oroszország népének hősies küzdelmével szimpatizáló olvasókat: Különösképpen Miskolc, Debrecen és Kárpátalja térségében:

Éles szemeikkel, – az idegen amerikai zsoldosok mozgását kísérjék figyelemmel!

Szabad Riport – Bal-Rad

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.