Miért hazudik a fősodor? – videóval frissítve! +18

Az alábbi videót nemrég kaptuk.
Mélységes felháborodásunknak adunk hangot a történtek miatt! És amiatt, hogy a fizetett médiák ezt elhallgatják, letagadják, vagy egyszerűen rákenik a védtelenekre!

Mélységesen elítéljük azt az Európát, Amerikát és Izraelt, mely a civil és fegyvertelen lakosság irtásához (is!) asszisztál, sőt politikailag és anyagilag is támogat!
Az a vezetés, az a rendszer, amely a békés lakosság ellen kazettás bombák bevetését, légi és szárazföldi lő- és vegyi fegyverek alkalmazását elrendeli, eltűri, támogatja, az egy fasiszta junta. Szégyellje magát mindegyik nagyhatalom, és mindegyik ország vezetése, és minden hallgatólagos, közvetett és közvetlen támogató amely kettős mércét alkalmazva, ez ellen nem emel szót, nem tesz meg mindent a megakadályozására!

Luhansz_legalább száz civil áldozata van a terrorbombázásnak2

Amit az MTI és a Híradó is elhallgat: Luhanszban legalább száz civil áldozata van a ma reggeli terrorbombázásnak

A hazugság bűn
A féligazság is hazugság, ahogy a bűn elhallgatása, leplezése maga is vétek.
tüntetök_a_Majdanon_izraeli_zászlovalAz ma már senkinek sem újdonság, hogy a világ atlantista felén a nagy nemzetközi média birodalmak mind milliárdos cionisták, főként zsidó-cionista sajtómágnások kezén vannak. Méghozzá ugyanazok tulajdonolják ezt a piaci szegmenset is, akik a globális világkormány, az új világrend megvalósítását felügyelik és „finanszírozzák” – végső soron a tőlünk ellopott pénzekből. A kisebb kaliberű regionális és helyi médiák, pedig az őket kiszolgáló helyi oligarchák kezétől aljasulnak le.
Nem mentes ezen befolyástól, közvetlen irányítástól szinte egyetlen nagyobb, vagy felkapott hazai média sem. Legyen az írott sajtó, tévé, rádió, vagy akár internetes felület.

Az igazság kimondását csak azok a nonprofit többnyire internetes magazinok és hírportálok engedhetik meg maguknak, akik mentesek e “neoliberális” oligarcháktól, valamint függetlenek tudtak maradni ezek korrupt kiszolgálóitól. Az igazságot azok nem hallgatják el, akik elhivatottságból és önkéntes szolgálatként teszik a dolgukat, nem pedig megfelelési kényszerből, holmi kenyéradó gazdának.

A hazugság terjesztői
Nos, – mint mindig – amikor az okokat, a bűnösöket keressük, feltesszük a kérdést: „Ki profitál belőle?” S amint megvan a válasz, megvan a bűnös is, meg a bűn oka is.
Me and Rabbi Moshe Azman of the Brodsky Synagogue in KievElgondolkodhatunk, hogy ezek a média tulajdonosok vajon miért kényszerítik a médiában dolgozókat a hazudozásra, a tények és összefüggések letagadására.
Erre csak abban az esetben van okuk, ha ők maguk is vétkesek valamilyen módon. Akár tevőlegesen, akár haszonélvezőként, akár cinkos hallgatásukkal.

Ukrajna kapcsán a fősodor már a kezdetektől hazudik, csal és maszatol, vagy hallgat, mint …. a fűben.
Az ukrán oligarchák jelentős része zsidó származású vagy kötődésű, s ez meghatározza a pénzhez való viszonyukat. Ennek ellenére nem ez a legnagyobb baj velük, hanem az elmaradhatatlan hatalomvágy, és a tisztességtelen eszközök, sőt bűnöző módszerek alkalmazása, valamint, hogy a megszerzett pénzt korrupcióra, további tisztességtelen előnyök megszerzésére használják. Ha nem ők maguk vállalnak politikai szerepet, akkor az általuk „támogatott” hasonszőrű gazembert, vagy fajtársat ültetik bársonyszékbe.
A jelenlegcionbérenc jobbszektori és a korábbi ukrán vezetés szinte kivétel nélkül ilyen gazemberekből, illetve kiszolgálóikból áll. Mivel erkölcseik nincsenek ezért nem riadtak vissza, sem a közvetett, sem a közvetlen részvételtől az ukrán nép, különösen az orosz ajkú lakosság szisztematikus kiirtásától. Az ilyen Kolomoszkij félék attól sem, hogy nyíltan vérdíjat ajánljanak fel. Voltak, akik csak az izraeli, amerikai, és más idegen zsoldosok kiképzését felfegyverzését „intézték” és pénzelték. De sokan nem átallottak a fasiszta mészárosokkal is összeállni, illetve különítményeiket felhasználni, pl. a zsidó felekekolomojskij-topit-biznes-tsarevazeti és saját érdekeltségeik védelmére.
A hazugságok oka tehát egyértelmű; mindent le kell tagadni, el kell hallgatni, ami a képmutató imázsról lerántja a leplet, és megmutatja a vörös szamarat alatta. Nem volt ez másként a 9/11-nél sem, ahol amerikaiak ezreit áldozták fel lelkifurdalás nélkül, majd pedig milliókat próbáltak átverni a világon a kitalált igen gyenge mesével.

Az igazságkeresők
A valódi ukrajnai eseményekről néhányan az igazságkeresők közül beszámoltak és tudósítottak is.
LiveLeak-dot-com-749_1399286176-16_1399288194Épp úgy, ahogyan az utóbbi hetek népirtásairól, háborús bűneiről, melyben sajnos nem csak a zsidó kézben lévő fasiszta Jobb Szektor vette ki a részét, hanem a néhány gerinctelen, gyáva, megfélemlített, vagy csak gazember katona is, akik, ahelyett, hogy átálltak volna a nép oldalára, vagy megtagadták volna a civilek legyilkolását, lakótelepeket, óvodákat, gyermek- és felnőtt kórházakat lőttek rommá nagy távolságból. Valamint fegyvertelen civilek százai ellen vetettek be vegyi harcanyagokat, bombákat, tankokat.

Egyetlen mainstream média sem tette fel a kérdést miféle kormány, miféle politikus az, amely a saját népét halomra gyilkolja? Ahogyan azt a kérdést sem tette fel egyik sem, hogy egy puccsal és nemtelen eszközökkel hatalomra juttatott galiciai hordát hogyan ismerhetnek el Európában legitim kormányként?

Hazugsággyártók
Legutóbb már nálunk is kiverte a biztosítékot az MTI és a Híradó ma reggeli ordenáré tényferdítése, amely valójában szemen szedett hazugság. „A szakadárok belőttek a luhanszki megyeházába” címmel fröcsögték szét a honiak és a tőlük híreket átvevők megvezetésére.
„Helyszíni jelentések szerint szakadárok véletlenül eltalálták egy lövedékkel a kelet-ukrajnai Luhanszk város megyei adminisztrációs épületét hétfőn, amelyet egyébként ők tartanak megszállva.”

Luhansz_legalább száz civil áldozata van a terrorbombázásnakUgyanez a hír így fest az Oroszország hangján, ahol “Moszkvában felháborodást keltenek a luhanszki események” címmel számoltak be a történtekről:
A folytatódó speciális hadművelet Délkelet-Ukrajnában a nemzetközi humanitárius jog durva megsértését jelenti Kijev részéről – mondta Konsztantyin Dolgov az Orosz Külügyminisztérium emberi jogi biztosa.
Dolgov így kommentálta a luhanszki helyzetet, ahol hétfőn az ukrán légierő támadása következtében több ember halt meg a megye adminisztrációs épületében.
Dolgov felhívta, hogy nemzetközi vizsgálatot folytassanak a humanitárius jog területén Ukrajnában elkövetett minden bűncselekmény kapcsán.

A Bal-Rad helyszíni tudósítója szintén cáfolta az MTI-s verziót.
De a honlap kommentárja is elgondolkodtató: „Világos tehát?! Eltévedt szakadár légvédelmi rakéta! Legalább azt figyelembe vehették volna, hogy ezek a modernebb vállról indítható rakéták, ha 45 fok alatt vannak kilőve nem élesednek és nem robbannak. (Becsapódáskor persze rombolnak, de nem fröcskölnek szerte-széjjel.)
Ezek a rakéták-ha a megfelelő minimális szögben indítják őket-céltévesztés estén a leszálló ágban 1500m körüli magasságban önmagukat semmisítik meg! Szóval, ha elhallgatni nem tudnak valamit! – összekoholnak róla valami ordas nagy hazugságot. Mint most!”
Azonban a híradásoknak ellentmondó helyszíni, főként amatőr videók természetesen szintén lerántják a leplet a hazugságokról. Ami azt illeti az e videókon megörökített tények, már a kezdetektől folyamatosan rácáfolnak, a mainstream hazugságaira, ennek ellenére még hónapok elmúltával is hülyítik, illetve hülyének nézik az embereket.

Úgy tűnik az igazság manapság nem „tömegcikk”, pedig meglehet, igény az lenne rá!

Audie – Szabad Riport

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: ELEMZÉSEK / ÖSSZEFOGLALÓK, HÍREK
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.