Ingyen cirkusz a népnek – EP választások

chained by euNemet mondtunk a gyarmatosításra, – mert nem választottunk senkit. – Nem legalizáltuk az Uniót a szavazatainkkal.

…”Mi nem támogatjuk az európai parlamenti képviselők európai szintű fizetését, – különösen azért nem, – mert saját országukat kiszolgáltatják és mert a brüsszeli szócséplésért, s szarpofozgatásért, ez méltatlanul sok pénz, – különösen míg Magyarországon gyermekek éheznek, s laknak szükség-otthonokban, mert a bankok kilakoltatták családjaikat. – Aki elfogad egy ilyen szintű jövedelmet a gyarmatosítóktól, – az méltatlan arra is, hogy embernek nevezzék…”

…Magyarország felolvadását akarnák – Az Unió, a bankok uralma – ‘A Nemzetek Európája’ mint üres szólam – Az erkölcs és kultúra halála = Európai Unió – Külpolitikai erkölcstelenség – Ingyen cirkusz – De mi nem vagyunk ennek az Uniónak a részei…

“A május 22–25-i európai választáson, (elméletben) több mint 400 millió európai választó dönthetett arról, hogy kik legyenek Európa döntéshozói a jövőben. A választók 28 országban összesen 751 képviselői hely sorsáról dönthettek, de a választások végeredménye befolyásolja azt is, hogy ki lesz az Európai Bizottság következő elnöke.

Az Európai Bizottság elnökéről az újonnan megalakuló EP szavaz majd, és a biztosok testületét is a képviselőknek kell majd jóváhagyniuk” – olvashattuk az Európai Parlament honlapján.

“Magyarországon a részvételi arány az európai parlamenti választásokon (mindössze) 27.64 % volt” írta az MNO vasárnap este fél 8-kor.

1. Magyarország felolvadását akarnák

Mi természetesen már hetek óta végigkísértünk az uniós választási kampányt, az elnökjelöltek vitájával együtt, – csakhogy teljes mértékben tisztában legyünk azzal, hogy mi ellen tiltakozunk.

Az elnökjelöltek vitáján az európai politikai pártok által kiválasztott, az Európai Bizottság elnöki posztjára pályázó elnökjelöltek vettek részt. A szocialistákat Martin Schulz, a néppártiakat Jean-Claude Juncker, a liberálisokat Guy Verhofstadt, a zöldeket Ska Keller, a baloldaliakat pedig Alexis Tsipras képviselte. (Bár Tsipras az első nyilvános vitát nem vállalta. Csak a másodiktól kezdve szállt be a ringbe).

Nos, a több órás nyilvános viták során, a kampányolás és nyilvános kérdezz-felelek, érvek, s (látszólagos) ellenérvek – valamint a jelenlevő közönség kérdései és az interneten is feltett kérdések, – többször, több órán keresztül, – minket mindössze arról győztek meg; hogy némi módszerbéli különbségekkel, – az elnökjelöltek, (Talán Tsipras kivételével), mind ugyanazt akarják: Egy erősebb, vagy Föderális Európát.

Vagyis az USA mintájára, egy 450 milliós európai szuperállamot, – melyben az egyes országok felolvadnak, megszűnnek. – Így Magyarország is. Lényegében ezt jelenti az “Erősebb Európát” szlogen.

Számunkra az ifjú Ska Keller, a kelet-német, brandenburgi származású zöldpárti elnökjelölt, – felvázolt bevándorlási politikája volt a legijesztőbb; mert Keller azt szeretné, ha az Európai Unió mindenkit és mindenkor azonnal befogadna!

Ez jelen pillanatban azt is jelenti, hogy manapság, amikor Afrikából a Földközi-tengeren keresztül szánalmas kis lélekvesztőkön özönlenek a menekültek az Unió területére, – azt az EU-nak kivétel nélkül, mind be is kellene fogadnia.

A számok nyelvén ez úgy néz ki, hogy; míg tavaly csak a Földközi-tengeren 40 ezer(!) afrikai hajózott át, s helyeztetett el Európában, – addig csak ezen év első felében, már 35 ezer menekült jött át Afrikából. És egyre többen jönnek. – Lényegében az Afrikai Exodus megindult északra, Európa felé.

Nem kell sok idő ahhoz, hogy fekete afrikaiakkal legyen tele Közép-Európa is, mert Nyugat-Európában már nem férnek el. Ehhez képest Magyarországon lassan már a cigányok második nemzedéke nő fel úgy, hogy nem ismeri a munka fogalmát, mert vagy nem tud, vagy nem is akar dolgozni. Kivételek persze vannak, de az alacsony végzettségűek számára jóformán nincs is munka, – segély, segély hátán, családi pótlék, gyes… – és ebbe a képbe robbanhatnak bele még a cigányoknál is szaporább és még képzetlenebb fekete afrikaiak. – Ha Ska Keller, s a liberális zöldek koncepciója érvényesül.

Hát például ezek is az okai annak, hogy nem legalizáljuk szavazatunkkal az Uniót. De van még számtalan más ok:

2. Az Unió, a bankok uralma

Mi elvetjük a magánbankok uralmát az állampolgárok fölött. Ezért is nem akarjuk a vállunkra nehezedő Uniót, mert az Unió ezt is jelenti: Bankár uralmat.

Az, hogy mit művelnek a pénzügyi piacok és hogy fosztogatnak, s döntenek ember milliókat nyomorba, hajléktalanságba, a megsemmisülés küszöbére, – törvényes pénzügyi tevékenység címén, – a mindenható profit érdekében, – az immáron tűrhetetlen. A nemcsak emberileg, de jogilag is minősíthetetlen eljárások tömkelege rövidesen olyan társadalmi elégedetlenségbe csap át, mely nem fogja megkímélni azokat, akik mohóságukkal és pénzéhségükkel, végeredményben ennek a társadalmi katasztrófának az okozói lettek.

Akkor, amikor valóra válik a régi római mondás: “Aki a földön van már, – lejjebb nem eshet”, – akkor ugyanezen milliók fogják lerázni az eus-láncokat, – s fogják a pokolra küldeni az összes bankárt, a behajtóikkal és a végrehajtóikkal egyetemben.

Ez a küszöbön álló szociális lázadás lehet a bankok összeomlásának, – nota bene: az EU szétesésének egyik oka, – a számtalan más gazdasági, pénzügyi, s a fenntebb érintőlegesen említett etnikai okokon kívül.

3. ‘A Nemzetek Európája’ mint üres szólam

Mi nem hiszünk az eus minimálbérben, – mert ilyen soha nem lesz, csak egy szép (és mesterséges) álom csupán. – Mézesmadzag a gyarmatosításhoz.

De nem dőlünk be annak az üres szólamnak sem, mely fennen hangoztatja, hogy a Nemzetek Európája a legjobb nekünk. De vajon miért is lenne az?

Minekünk nincs semmi közös érdekünk Nyugat-Európával, – az Unió vezető tagállamaival. – Mi csak az ő szemétlerakó helyeiknek kellettünk, – országunk fosztogatási célterület a nyugat-európaiak számára, – már a török idők vallon zsoldosaitól kezdve, – a mai nyugat-európai bankokig és multi szolgáltatókig bezárólag.

Mi nem leszünk a Nyugat bástyája többé, – egyrészt mert a keleti népek régóta nem az ellenségeink, másrészt mert Európa ezt sosem köszönte meg, – úgyhogy elmehet demokratástul mindenestül a fenébe.

Ezért nem jelent nekünk semmit a ‘Nemzetek Európája’, ahogyan a Jobbik is hangoztatta; amely végeredményben ki akar lépni az Unióból. – Na, de akkor minek küld oda képviselőket? Mi nem hiszünk abban, hogy belülről meg lehet reformálni az Uniót, mert nem lehet.

Most valaki vagy ki akar lépni az Unióból, vagy nem akar kilépni. – De ez a se ide, se oda, vagyis inkább itt vagyok addig, míg a képviselőim majd 6 milliós fizetést kapnak kézhez, – ez a viselkedés, hogy úgy mondjuk, elég típusos.

Ez a majd 6 milliós jövedelem (5.865.000.HUF), körülbelül így oszlik meg: 6250 eurós alapfizetés, 4300 euró költségtérítés, napidíj: 300 euró.

Mi nem támogatjuk az európai parlamenti képviselők európai szintű fizetését, – különösen azért nem, – mert saját országukat kiszolgáltatják és mert a brüsszeli szócséplésért, s szarpofozgatásért, ez méltatlanul sok pénz, – különösen míg Magyarországon gyermekek éheznek, s laknak szükség-otthonokban, mert a bankok kilakoltatták családjaikat.

Aki elfogad egy ilyen szintű jövedelmet a gyarmatosítóktól, – az méltatlan arra is, hogy embernek nevezzék.

4. Az erkölcs és kultúra halála = Európai Unió

Mi elvetjük a mesterségesen gerjesztett és a felnagyított társadalmi különbségeket; a kizsákmányolást, a szegénységet, a hajléktalanságba kergető banki uzsorakamatokat, s a szintén már uzsora számba menő mérhetetlenül magas multi szolgáltatói számlákat, s megélhetési költségeket, s az ezekből adódó kilakoltatásokat.

Ezért sem legalizáltuk szavazatainkkal az Uniót. Erkölcsileg nem engedhetjük meg magunknak, az ilyen erkölcstelen hatalom támogatását. Mely mindezek mellett, nemcsak a társadalmi igazságosságot rombolta szét, hanem a közerkölcsöket és a régen oly legendás európai kultúrát is.

Mi elvetünk minden erkölcsi rombolást és szabadosságot, a marihuána legalizálását éppúgy, mint a szakállas nőt, – s kijelentjük, hogy, aki most részt vett ezen az európai uniós választáson, az szavazatával, (bárkire voksolt is), de ezeket a jelenségeket is legalizálta.

Ugyanakkor, ha valaki ma elment választani, – az szavazott a trafikmutyira, a magánnyugdíj pénztárak lenyúlására, az E-útdíjra, melyet az Unió mégis csak legálisnak ismert el. A mai választó szavazott még a nagybirtokokra is, – mert hiába játszik a Fidesz “Függetlenségi harcot”, – csak egy komédia az egész, – mellyel a hatalmukat betonoznák be.

5. Külpolitikai erkölcstelenség

De külpolitikában is az EU éppen olyan erkölcstelen és érzéketlen, mint egyéb dolgaiban. Az, aki ma legalizálta voksával az Uniót, az elfogadta azt az érzéketlen eljárást is, ahogyan az öreg szerb árvízi menekülttel elbánt a magyar határrendészet, – de a mai szavazó legalizálta az Unió eljárását Ukrajnával kapcsolatban is.

Mert az Unió nyíltan támogatta a Majdanon történt izraeli irányítású lázadást Kijevben, Ukrajna törvényesen megválasztott elnöke ellen. Janukovics elnök erőszakos megdöntése után, az Unió elismerte az önjelölt puccsista kijevi kormányt, – s ezzel lényegében maga az Unió destabilizálta Ukrajnát.

Ezzel az eljárásával hallgatólagosan támogatja az Unió a Jobb Szektort is, azt az ukrán neofasiszta szervezetet, melyet jelentős részben Kolomojszkij cionista bankár pénzel, s amely felelős az Odesszában történt tömeggyilkosságokért, égő áldozatokért. – Ahol a Szakszervezetek Házában embereket égettek meg elevenen az Unió által is támogatott radikális banditák. És ez a szörnyű bűnlajstrom még nem is teljes.

Nos, az a szavazó, aki ma elment az európai parlamenti választásokra, – voksával legalizálta az Unió mérhetetlenül erkölcstelen külpolitikáját is.

6. Ingyen cirkusz

Az összes fősodratú kapitalista médiában olyannyira nagy lendülettel futtatott uniós választási kampány, – véleményünk szerint nem más, mint egy elég gyengén felépített mesterséges cirkuszi játék.

Melynek célja nem más, minthogy “megfelelő” keretet adjon a már előre eltervezett folyamatok megvalósításához, – az Európai Szuperállam megalakításához, melyben már nem léteznek önálló országok.

Az euro-régiók megalakítása is ezeket a dolgokat készítette elő, – hiszen a régiók darabokra szabdalják a bennük szereplő államokat. Egyes országok részei, a régiók felosztása alapján gazdaságilag már nem a nemzetállamhoz, hanem a szomszédos országok euro-régióihoz kapcsolódnak. Az euro-régiók vezetőségének, úgyis mondhatjuk menedzsmentjének egyes döntései főleg gazdasági téren, – felül is írhatják a helyi nemzeti hatóságok döntéseit.

Tehát a mostani választási cirkuszi játékok célja nem más, – mint a háttérben meghúzódó gazdasági-pénzügyi szuper oligarchia tervének legalizálása, elfogadása – melyben ha szavaz az eu-s polgár, ha nem, – lényegében csak mint díszlet, esetleg, mint statiszta van jelen.

Erre a degradált, megalázó szerepre késztették a magyar választókat is, – már, aki beugrott nekik. Így hát, aki elment ma szavazni, az meg is érdemli. Arra szavazott hogy éhbérért az örök rabszolgaságra kárhoztassa magát, valamelyik oligarcha földjén, vagy üzemében.

7. De mi nem vagyunk ennek az Uniónak a részei

Mi magyarok vagyunk, egy a Nyugat és az Unió által pénzügyileg és gazdaságilag gyarmatosított ország polgárai – de nem térdelünk le a gyarmatosítóink előtt azzal, hogy szavazunk az uniós választásokon.

Mi csak egyszer fogjuk az unió politikáját befolyásolni, éspedig akkor, amikor elmondjuk neki, hogy takarodjon ki az országunkból!

És akkor majd elmegyünk szavazni mi is. – Mely referendum a népköztársasági államforma bevezetéséről szól majd.

Szabad Riport / Fort András – Bal-Rad / Bohun

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: CIKKEK, ELEMZÉSEK / ÖSSZEFOGLALÓK, Fort András, Szerzők | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.