Amerika! El a kezekkel gyermekeinktől! – Asszonyok tüntetése Harkovban!

nc5911
Szerdán délben kezdődött (moszvai idő szerint), – Harkovban egy demonstráció, melyen kizárólag nők vettek részt.
A háború és az azzal járó pusztítás és halál ellen tiltakoztak, szülőföldjük és hazájuk, – Donbassz – gyermekeik és szeretteik védelmében.
Követelték a Donbassz földjét taposó idegen megszállók azonnali távozását, és általános demokratikus jogaik gyakorlását.

nő2

Tiltakoztak a fasizmus és a nácizmus erőszakos terjesztése és terjedése ellen, mint ahogyan elítélték az odesszai és mariupoli genocídiumot. Felemelték hangjukat az ukrajna más területein megesett oroszellenes atrocitások és lincselések ellen, valamint a tettesek és felelősök kézre keritését és igazságszolgáltatás általi felelősségre vonásukat.

nő3

Elitélték a Majdant és a kijvi puccsot, és az erőszakkal hatalomra jutott maffiahatalmat – és az azt támogató külföldi latorállamokat és szövetségeket.

hark6

A demonstráción kifejezésre juttatták azon meggyőződésüket, hogy Donbassz orosz föld, és követelték Ukrajna és Oroszország testvéri viszonyának helyreállitását. Az ukrán népet testvérnépnek nevezték! Felszólítottak továbbá a vasárnapi “választási komédia általános bojkottjára” – hangoztatva, hogy Ukrajnának van legitim megválasztott elnöke.

hark1

A demonstráció kezdetén több kisbusszal, hirtelen állig felfegyverzett martalócok jelentek meg, ám a demonstráló nőket ez inkább csak bőszítette, mint megijesztette!
hark9
A horda pedig nem mert cselekedni a nekik szemmel láthatóan nem tetsző felvonulás ellen, mert az bizony rájuk nézve életveszélyt jelentett volna.
hark5
“Marsarutkáik” rendszámtábláit szorgalmasan fotózták, mint ahogyan a felismerhető ábrázatú martalócokat is.

rsz

A demonstráció végül is délután négy órakor, – magyar idő szerint 2-kor-rendben véget is ért.
(Vitya B-R)

 

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.