Íme a konc! – Amerika pimasz rablóháborúja Ukrajnában

Jacenyuk, Kerry, Turcsinov - Kijevben

Jacenyuk, Kerry, Turcsinov – Kijevben

…Ám ez a hódítás már nem fog sikerül nekik. – Végtelenségig nem lehet rabolni, fosztogatni, népeket rabszolgává tenni. Előbb-utóbb az elszemtelenedett rablók komoly akadályba ütköznek, – ahogyan most az éppen megtörténik. – Donbassz orosz ajkú lakossága és maga az Orosz Birodalom áll fel velük szemben, – s tanítja meg nekik, – a rég semmibe vett korlátaikat és a határokat. – No meg a tiszteletet….”

A Nagy Ukrán Nemzetmentő Páros, – a Turcsinov -Jacenyuk duó, – egy nem akármilyen ajándékozási szerződést kötött a Nyugattal, – az IMF “nagylelkű segítségéért” cserébe.

A megállapodásban benne foglaltatik, hogy Ukrajna teljes gázszállító rendszerét a Chevron nevű amerikai cégnek át kell adniuk:

Ukrán gázvezeték

Ukrán gázvezeték

A mariupoli, a zaporozsjei, és a dnyepropetrovszki kohászati üzemek 60 százalékát pedig, – a német Ruhr vállalat tulajdonába adják Ukrajna demokratizálói:

Dnyepropetrovszki nehézipari üzemek

Dnyepropetrovszki kohászati, nehézipari üzemek

Donbassz bányaüzemeit (pl. Donyeck), pedig a Ruhr cég finn leányvállalatának ajándékoznák el:

A Mihail Kalinyin bánya Donyeckben

A Mihail Kalinyin bánya Donyeckben

Ezen régiók lakosságát szigorú rabszolgamunkára kívánnák fogni a bányák mélyén, és az forrón izzó acélfolyók peremén. – A külföldi hódítók zsebét gyarapítva.

Ám a NATO sem marad szuvenír nélkül.

Harkov környékét át kell adni az amerikai rakétavédelmi rendszerek telepítőinek:

Amerikai rakétavédelmi rendszer

Amerikai rakétavédelmi rendszer

Nyilvánvaló, hogy ezeket az ügyleteket igyekeztek ezidáig nagy titokban tartani. Ám kipattant néhány információs szikrácska. Melyekből megtudhatja minden ember, hogy a kelet-délkelet-ukrajnai területeken zajló vérontás ezen ‘ajándékok’ birtokbavételéért történik.

Tudják csak meg, hogy a Kijevben hatalmat bitorló gazemberek miként fosztják ki Ukrajnát, miként számolnak fel egy országot! (Mi magyarok már kitapasztalhattuk ezt. A módszerek azóta sem finomodtak. Kissé már unalmasak).

Ám ez a hódítás már nem fog sikerül nekik. – Végtelenségig nem lehet rabolni, fosztogatni, népeket rabszolgává tenni. Előbb-utóbb az elszemtelenedett rablók komoly akadályba ütköznek, – ahogyan most az éppen megtörténik. – Donbassz orosz ajkú lakossága és maga az Orosz Birodalom áll fel velük szemben, – s tanítja meg nekik, – a rég semmibe vett korlátaikat és a határokat. – No meg a tiszteletet.

Kiváltképp a Harkov környékére tervezett rakétatelepítési tervek fogják bosszantani Oroszországot.

Ettől a területtől kb. 30-40 kilométernyire, – az oroszországi Belgorod régióban, – (Rassmussen NATO főtitkár nem kis aggodalmára), már gyülekeznek orosz katonák. Egyelőre még csak orosz területen!

Szabad Riport – Bal-Rad

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.