Zjuganov: Az orosz nép nem ijed meg az amerikai fenyegetésektől

100 ezer ember vonult fel a Vörös-téren a Munka ünnepén.

Hatalmas, a Szovjetuniót idéző ünnepség volt május elsején Moszkvában. 100 ezer ember vonult fel a Vörös-téren a Munka ünnepén.

A felvonulók Vlagyimir Putyin orosz elnököt éltették, – tele voltak lelkesedéssel és derűvel. Újra érezték azt az összetartó erőt, melynek segítségével mindig legyőzték ellenségeiket.

A Kommunista Párt sarló kalapácsos vörös zászlói alatt, több mint 10 ezer gyülekezet a Manézs téren

Az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártja sarló kalapácsos vörös zászlói alatt, több mint 10 ezer ember gyülekezett a nagy felvonulás előtt a Manézs téren, hogy a párt zászlajai alatt vonuljon a Vörös-térre, Május elseje alkalmából.

A Kommunista párt menetét Gennagyij Andrejevics Zjuganov, a párt elnöke vezette. Jelen voltak a központi bizottság tagjai, valamint a pártnak az Állami Dumába és a moszkvai Városi Dumába a nép által választott tisztségviselői.

A felvonuláson a Munka ünnepére való emlékezéssel együtt, a résztvevők hitet tettek Ukrajna testvéri népe mellett, egyúttal kiálltak Amerika és a Nyugat ukrajnai agressziója és felforgatásával szemben, s az újra életre kelő fasizmus ellen.

561480_maj13-1

Zjuganov: Az orosz nép nem ijed meg az amerikai fenyegetésektől

Gennagyij Andrejevics Zjuganov, az orosz kommunista Párt elnöke határozott hangú beszédében elítélte az amerikai és nyugati beavatkozást Ukrajnában, valamint az Oroszország ellen hozott gazdasági és pénzügyi szankcióikat.

Kijelentette: Az orosz nép nem ijed meg az amerikai fenyegetésektől. Nem ijed meg az ellene hozott szankcióktól. “Gazdaságunk helyt állt már sokkal nehezebb körülmények között is” – mondotta. – “És, akkor is győztünk!” – utalt a pártelnök a Szovjetuniónak a Nagy Honvédő Háborúban tanúsított gazdasági teljesítményeire, – mely hadigazdaságban a Szibériába telepített gyárak ellátták hadianyaggal, üzemanyaggal és felszereléssel a szovjet hadsereget, valamint élelmiszerekkel és minden egyébbel az ország népét.

Szabad Riport – Fort András

Források: 1tv.ru – Orosz Kommunista Párt honlapjaBal-RadEuronews
Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, Fort András, HÍREK, Szerzők | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.