Ha nem akarod a Jobbikot…

…”A Jobbik az új nemzeti burzsoázia pártja. Az elszegényedett magyar néphez nem sok köze van. Sőt, inkább lenézi azt…”

– Hír és vélemény –

A Munkáspárt írja: Ha nem akarod a Jobbikot, szavazz a Munkáspártra!

Majd így folytatja: Egyre több ember érti meg, hogy ha a Jobbikkal szemben fel akarnak lépni, akkor a Munkáspártra kell szavazni” – jelentette ki Thürmer Gyula Kaposváron. Így igaz! A Jobbik becsapja az embereket, amikor azt ígéri: “kimondjuk, megoldjuk.” Eddig is ott voltak a parlamentben, felvették a szép pénzeket, mégsem oldottak meg semmit. A munkanélküliséget, a szegénységet csak akkor lehet felszámolni, ha megadóztatjuk a milliárdosokat és szupergazdagokat. A Jobbik ezt nem akarja, a Munkáspárt akarja és meg is fogja tenni.

Ti szavatok:

“Thürmer Gyula szerint a Munkáspárt az áprilisi országgyűlési választáson két politikai erővel, a “magát baloldalinak nevező ellenzéki társasággal” és a Jobbikkal szemben is képes fellépni, mindkettőtől tud szavazatot elvenni. …Azt mondta, azt tapasztalja, hogy az emberek félnek a Jobbik megerősödésétől. “Egyre több ember érti meg, hogy ha a Jobbikkal szemben fel akarnak lépni, akkor a Munkáspártra kell szavazni” – tette hozzá.”

Thürmer Gyula a Munkáspárt elnöke

Forrás: 2014. március 22., szombat (MTI) – Munkaspart.hu

A Szabad Riport véleménye: A Jobbik az új nemzeti burzsoázia pártja. Az elszegényedett magyar néphez nem sok köze van. Sőt, inkább lenézi azt.

Parlamenti és közéleti impotenciáját felszínes politizálással, – s a befolyása alatt álló oldalakon; kritika nélküli folyamatos egymásra uszítással, – valamint az egyszerű embert mélyen bántó, prolizással, lumpenezéssel pótolja. – Előszeretettel kommunistázik, s ha érdeke úgy kívánja; gyalázza az oroszokat. (‘Vörös horda’). Misa ezt nem felejti. És mi sem.

A Jobbik geopolitikai értékelései köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Példaként felhozhatjuk a törökökkel kialakult nagy jobbikos barátságot: Idézet Vona Gábor honlapjáról: “Oroszország mellett Törökország lehetne a Jobbik szerint egyik fő szövetségesünk, miután Magyarország kilépett az Európai Unióból.”

Nos, Oroszországot, s Törökországot így egy lapon említeni, nem egyszerűen csak hiba, – egyenesen ostobaság.

Az a Törökország, melynek elnöke korrupciós botrányba keveredett, melynek hatóságai korlátozzák a Twittert és a Youtube-ot, – s amely példátlan módon beavatkozott a szíriai háborúba a nyugat által pénzelt, Al Kaida hátterű terroristák oldalán.

Az a Törökország, mely Amerika és Izrael érdekeinek kiszolgálója a Közel-Keleten. S, ha netán berzenkedik ellenük, azt csakis azért teszi, – mert nem tartja elégnek a részére juttatott koncot.

Az a Törökország, – mely jelenleg is uszítja Oroszország ellen a krími tatárokat, – s el akarja zárni Oroszország útját a tengeren, hogy másodszorra ne siethessen Szíria segítségére, – Amerikával szemben.

Ez a Törökország támogatja most a Jobbikot. – De, aki akar, az szavazzon csak rájuk nyugodtan. Viszont ne visítson utána mondván; “Nem ehhez adtam a voksomat”.

SzRTI

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK, Szerzők, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.