Zűrzavar Ukrajnában – Bandaháború kezdődik

1103

…”Egyre világosabbá válik, hogy egy igencsak véres bandaháború kezdeténél tartunk, ahol a felek sorra fogják ritkítani egymás sorait, – miközben ragaszkodnának az ország birtoklásához is…”

Zűrzavar, pusztítás és hivatalok épületeinek elfoglalása, – ilyen és hasonló események tanúi lehetnek nap mint nap az ukránok, akik egyelőre csak reménykedhetnek a rendvédelmi szervek, s a rendőrség kemény fellépésében.

A kijevi puccsista banditahatalomnak kevés volt egy hónap arra, hogy úrrá legyen a helyzeten.

Ennek is köszönhető, hogy a kárpátaljai PSZ (Právij Szektor – Jobb Szektor) tagjai vasárnap lerohanták Viktor Medvedcsuk oroszbarát ukrán politikusnak, Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli barátjának és bizalmasának a Vereckei-hágó közelében található hegyi üdülőjét – tudósít a kárpátaljai ‘ICTV’ nevű televíziós csatorna.

A komplexum elfoglalását a kihívóan viselkedő, s az idegen vagyonban önmagukat gazdaként érző fegyveres aktivisták tettüket azzal indokolták, – hogy a kijevi vezetőik bízták meg őket a létesítmény őrzésével. Jóllehet, erről semmilyen dokumentumot sem tudtak felmutatni – emlékeztetett a televízió, amelynek riporterét minden indokolás nélkül nem engedték be a PSZ fegyveresei az általuk megszállt, nagy kiterjedésű üdülő területére.

A lerohant létesítményt fenntartó cég vezetője közölte a televíziós tudósítóval, hogy feljelentést tett a rendőrségen, kérve a magántulajdon védelmének biztosítását, és büntetőeljárás megindítását a behatolók ellen.

A televízió megkeresésére a kárpátaljai rendőrségen elmondták, hogy a magánterületre történő önkényes behatolás bűncselekmény, s házkutatást is csak hatósági szervek végezhetnek. Ugyanakkor a rend őrei arra is emlékeztettek, hogy sok ukrán az álarcos embereket népi bosszúállóknak tekinti, – miközben azt igényli, hogy rend legyen, s ne anarchia.

A hegyi üdülőtelepen egyszerre több tucat, terepszínű ruhát és golyóálló mellényt viselő, baseballütőkkel, lég-, sőt tűzfegyverekkel felszerelt PSZ hordatag igyekszik érvényesíteni a hatalmát – emlékeztetett a műsor, amely szerint a PSZ tagjai részéről Ukrajna szerte mindennaposak a rendbontások, sőt utcai tűzpárbajokat is provokálnak.

Miközben a rendőrség tehetetlen. A banditák immáron az ország nemzetbiztonságát fenyegetik – vonta le a következtetést az ukrán ICTV csatorna.

Tegnap aztán világossá vált, hogy még a cionfasiszta kijevi hatalombirtoklóknak is elegük van a ‘Jobb Szektor’ banditizmusából. Olyannyira, hogy el is határozták: a képbe nem illő Muzicskótól meg kell szabadulniuk, mert a nyugati finanszírozók számára is vállalhatatlanná vált, – a nagy közös cél, – Oroszország elleni harcban.

Le is rendezték, – rendőri közreműködéssel. Kijevet lángba borította, a hatalomhoz hozzásegítette a puccsistákat, – nincs rá többé szükség.

Csakhogy hordája is részt kér ám a zsákmányból! – Ez viszont nem tetszik a kijevi bajnokoknak. Egyre világosabbá válik, hogy egy igencsak véres bandaháború kezdeténél tartunk, ahol a felek sorra fogják ritkítani egymás sorait, – miközben ragaszkodnának az ország birtoklásához is.

Minden jel arra utal, hogy Ukrajna szerte, – de elsősorban is Galíciában, – hamarosan komoly zsidóellenes akciók vehetik kezdetüket.

Egymás torkának ugrottak a hiénák.

(B-R)

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.