Közeledik a kilakoltatási moratórium vége – beindulnak az ingatlan végrehajtások

Banki adósok, devizaadósok!

Ingatlanárverés!

Közeledik a kilakoltatási moratórium vége és beindulnak az ingatlan végrehajtások.

Akiknél a bírósági végrehajtó jelentkezett, – annak azonnal a ‘Végrehajtás megszüntetése iránti pert’ kell kezdeményeznie, – kérni továbbá a tényleges árverés felfüggesztését!

***

Sorstársak!

2014. április 6-ra Választási tv vitatémák:

2000-ben miért módosították a banki törvényt úgy, hogy azok egyoldalúan módosíthatják a szerződéseket?

2008-ban miért vettek fel 3o Milliárd EURO IMF hitelt elsősorban a bankok megsegítésére, amelyben vállalták a devizaadósok állami szintű megsegítését?

Miért kötöttek 1995-ben olyan gázszerződést az oroszokkal, amely alapján 5o.-F/m3-rel többet fizetünk mint a többi ország?

Ha a közüzemi szolgáltatók kb. 4o-5o%-os nyereséggel dolgoznak, miért csak 10%-os a rezsicsökkentés?

Miért viszi el az állam az üzemanyagköltség több mint felét adó formájában? (Van még valahol, ahol az üzemanyag adója legkevesebb 100%?)

Miért adták ki a pénzverés jogát a 2000. évben az ország kezéből a tőlünk független, de nemzetközi pénzpiacoktól függő Nemzeti Banknak?

Miért fizet az állam a Nemzeti Banknak a pénzfelhasználás után kamatot, amely évente több száz milliárd Ft. és amelyet mi fizetünk meg?

Miért nő az államadósságunk külföld felé, ha azt kb. 3o-4o éve fizetjük? – Emiatt évente személyenként kb. 2oo.ooo.-Ft-ot vesznek tőlünk el. Miért tabu az államadósságról beszélni?

Czirmes György

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: OTTHONVÉDELEM | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.