Fegyvertelen rendőröket lincsel a fasiszta horda Kijevben

Fegyvertelen rendőröket lincselmek Kijevben

Kijevben fegyvertelen rendőrökre támadtak az utcán, – fényes nappal, – a járókelők tömegében álarcos majdanista banditák, – a nyíltan neonáci ‘Jobb szektor’ tagjai.

A rendőrök próbáltak kitérni a provokáció elől de nem sok sikerrel. Szinte nem is védekeztek csak elestek, tűrtek.

Az esetről videó is készült, ám a Yt-ról már eltávolították. Sebaj. A fenti fotó is elég beszédes.

Amerika és a Nyugat kedvencei, a cionisták által kitartott, felfegyverkezett náci horda tagjai, – magukat tisztes ukrán hazafiaknak nevezik, akik “megvédik az ukrán földet, és a békés lakosságot az őket provokáló rendőröktől.”

Mert szerintük a három fegyvertelen ukrán rendőrtiszt provokálta őket. A mintegy húszfős, felszerelkezett álarcos hordát! Ez is nagyon jellemző és típusos: ekkorát és ilyen pofátlanul hazudni.

A járókelők pedig úgy tettek, mintha semmi nem történne. A félelem gyökeret vert a szívekben. – Ez már a vegytiszta terror.

Ceterum censeo: Ezt a “demokratikus módszert” figyelmébe ajánljuk Martonyi külügyminiszter úrnak és minden magyar politikusnak, akik elismerték a kijevi jutnát, a terrorista módszereikkel együtt. – És egyben figyelmeztetjük őket: ezek a módszerek előbb-utóbb visszaütnek mindazokra, akik elfogadták ezt.

Szabad Riport – Bal-Rad

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, Szerzők, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.