A Krím után népszavazást Dél-Kelet-Ukrajnában is! – Itt támogathatod

A Krím után népszavazást Dél-Kelet-Ukrajnában is

“Támogathatod Dél-Kelet-Ukrajna orosz ajkú lakosságának függetlenedési törekvéseit az erőszakos kijevi bandita hatalomtól, s az EU-s gyarmatosítóktól…”

Ukrajnai és oroszországi barátaink megkérték a Bal-Rad-ot, hogy ismét tegyük közzé az Avaaz-on elindított aláírás gyűjtési akciójukról felhívásukat, – melyben kérik, hogy az orosz elnök segítse elő referendum megtartását Dél-Kelet-Ukrajna vonatkozásában. – (Президенту Российской Федерации В.В.Путину: Мы требуем провести референдум по всему Юго-Востоку Украины).

És egyben kérik a Bal-Rad olvasóit és szimpatizánsait, – melyhez most a Szabad Riport is csatlakozik, – mi is írjuk alá az alábbi petíciót, – hogy az orosz többségű Dél-Kelet-Ukrajna lakói elnyerjék szabadságukat és visszatérhessenek anyaországukhoz.

Tehát: Petíció Vlagyimir Putyinhoz, az Oroszországi Föderáció Elnökéhez:

A Bal-Rad és a Szabad Riport szerkesztői kérnek minden olvasót, támogatót és szimpatizánst arra, hogy az alábbi linkre kattintva támogassa aláírásával a dél-kelet-ukrajnai orosz népnek a kérését:

Kérjük Putyin elnöktől a népszavazást egész Dél-Kelet-Ukrajnában! >>

E.mail cím beírása aláírás elküldése

A támogatói aláírásoddal segítheted az ügyet. Az aláírás egyszerű, a jobboldali rubrikába beírod az e.mail címedet, és megnyomod a piros; ‘подписать’ – aláírás elküldése, gombot.

Ha ez megvan, rögtön utána az alatta lefelé futó listán megjelenik a neved. – Kész, több teendőd nincs, – ezzel támogattad Dél-Kelet-Ukrajna orosz ajkú lakosságának függetlenedési törekvéseit az erőszakos kijevi bandita hatalomtól, s az EU-s gyarmatosítóktól. – (Mi csak tudjuk, hogy milyen ez a gyarmatosítás! – a szerk.)

Kérjük, hogy ezt a felhívást minden elérhető helyen osszátok meg ismerőseitekkel, barátaitokkal, – ösztönözvén őket aláírásra.

A Bal-Rad és a Szabad Riport ezúton is köszöni nektek!

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, Szerzők, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.