Pogrom Kelet-Ukrajnában – A védtelen helyi orosz lakosságot terrorizálják a kijevi Majdan hordái

Ukrajna: küszöbön a polgárháború!

A Jobb Szektor nevű, – zsidó irányítású náci horda, – tegnap Dnyepropetrovszkban randalírozott. A fenti videón jól látható a Majdan “hőseinek” gyilkos pogromokra hajló természete. – Sokan, felfegyverezve, – kevesek ellen.

A Jobb Szektor nevű, - zsidó irányítású náci hordaMint a falkába verődött hiénák, úgy támadnak NŐKRE is! – Rettegésben tartva, a helyi orosz lakosságot.

Dnyepropetrovszkban és Zaporozsjében a mai napon is összecsapások várhatók. Ezen városokba beszivárgott cionfasiszta hordák és az oroszbarát demonstrálók között.

A két város egészében az ukrán hadsereg katonái és járművei láthatók. – Kelet és Délkelet Ukrajnában küszöbön a polgárháború!

És nagy valószínűséggel ez is a célja a náci bandákat odaküldő háttérhatalomnak. A félelemkeltés, s az orosz beavatkozás kiprovokálása. – Mely minden bizonnyal nem marad el, hogy megvédjék testvéreiket a pogromoktól, a náci banditáktól.

A Nyugat blitzkrieg-je ukrajna népe és Oroszország ellen tovább folytatódik. – De rosszul számítottak. Csúfos vereségük borítékolva…

Bal-Rad információ nyomán – Szabad Riport

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.