Hitler: “Mindig is tiszteltem a zsidókat”

Hitler 'Mindig is tiszteltem a zsidókat' Részlet a 'Fehér tigris' című filmből

Hitler: …”Mindig is tiszteltem a zsidókat. Egész életüket félelemben töltötték, a sötét és komor keleti erők miatt. A hatalmas és Európa számára szinte félelmetes, Oroszország miatt…”

Hitler monológja arról, hogy vajon miért is indította el a háborút a Szovjetunió ellen, – s nem utolsósorban arról, – hogy kik is támogatták ebben, – kik álltak mögötte.

– Részlet a “Fehér tigris” című filmből –

Tanulságos jelenetnek lehetünk tanúi, a “Fehér tigris” című orosz háborús film, – utolsó 7 percében.

(Rendezte Karen Sahnazarov, – Fényképezte: Alexander Kuznyecov).

Párbeszéd, a Második Világháború végén, – a filmbeli Adolf Hitler és egy ismeretlen árnyékba húzódó férfi között. – Bár nem is dialógus, – inkább egy monológ. Hitler monológja arról, hogy vajon miért is indította el a háborút a Szovjetunió ellen, – s nem utolsósorban arról, – hogy kik is támogatták ebben, – kik álltak mögötte.

Hogy valójában kiknek is állt érdekében a Második Világháború.

Nos azt, hogy ez a beszélgetés az életben is valóban lejátszódott-e, – nem tudjuk. Mindenesetre egyre több olyan információ kerül a felszínre a történelem süllyesztőjéből, – melyek világosan beszélnek a 2. Világháborút kirobbantó és megvívó erők finanszírozási háttereiről és a háború valódi okairól.

Ezek a napvilágra került információk azért bizony erőteljesen valószínűsítik, – hogy, ha nem is ebben a filmben szereplő szó szerinti formában, – de valamilyen hasonló beszélgetés lezajlott Hitler és fővezérei, vagy a külföldi, titkos nyugati szövetségesei között.

Íme tehát a “Fehér tigris” végén elhangzott párbeszéd, – illetve a filmbeli Adolf Hitler, a Harmadik Birodalom führerének a monológja, a háború végén:

“Túl sokáig vártunk… Túl sokáig, hogy el tudjam rejteni a gondolataim előled. – A háborút elvesztettük, tudom. Nem csak egyszerűen elvesztettük. Európa megsemmisült.

El tudja képzelni, mi lesz holnap? Németország szerencsétlen helyzetbe került. Mindenért őket fogják hibáztatni. A német emberek fognak megbűnhődni.

Ezer és ezer könyvben írják majd meg. Több ezer hamis dokumentum születik majd. Több száz hamis emlék. És én, – én és Németország az egész világ előtt leszünk az egyedüli jelképe az emberi gonoszságnak, mint valami pokolfajzatok.

Mi voltunk elég bátrak ahhoz, hogy megtegyük, amiről Európa csak fantáziált. “Ha sokat gondolsz rá, – akkor végül megcsinálod.” Mi eszerint cselekedtünk. – Akárcsak egy gyors operáció. Először csak a fájdalmat érzed, de aztán a test meggyógyul.

Hát nem minden európai nemzet titkos vágyait valósítottuk meg? Hát nem ez volt az oka mindegyik győzelmünknek?

Tisztában vagyunk azzal, hogy ezt még a feleségeiknek sem merték bevallani.

Világosan és nyíltan tudattuk a világgal, hogy mi egy erős és egységes nemzet vagyunk.

Mindig is tiszteltem a zsidókat. Egész életüket félelemben töltötték, a sötét és komor keleti erők miatt. A hatalmas és Európa számára szinte félelmetes, Oroszország miatt.

Én azt mondom: “Megtaláltuk a megoldást erre a két hatalmas problémára.” Egyszer s mindenkorra megoldottuk. Valami újat találtunk volna fel? Nem! Egyszerű és egyértelmű válaszokat adtunk a problémákra. Amit Európa egyértelműen szeretett volna és ennél többet nem tettünk.

Amióta a Föld kering a Nap körül, létezik a hideg és meleg, vihar és napfény és azóta létezik a háború is, az emberek és a nemzetek között. Néhányunk a paradicsomba kerül, sokan közülünk elbukják a lehetőségét. Az emberiség a háborúknak köszönheti azt, amivé vált. A háborúzás, egy természetes dolog. A háború mindig és mindenhol ott van. Nincs se kezdete, sem vége. A háború maga az élet. A háború mindennek a kezdete…” – fejezi be filmbéli Hitler a jelenet végén.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A teljes film pedig, itt látható:

A Fehér tigris – (Белый тигр, The White Tiger, 2012)

A Fehér tigrisHáború – Vér – Misztikum – És a Végső igazság.

Ennek a filmnek olyan életszaga van, hogy te is ott érzed magad a harckocsi nyikorgó, szűk belsejében. – Marja orrodat a gépolaj szaga, fojtogat a lövések nyomán felcsapó puskapor bűze… Füledben hallod a töltőkezelő zihálását… és hátadon feláll a szőr, amikor meghallod a Tigris, 88-as ágyújának jellegzetes kondulását.

Mert a “Fehér tigris” nem egy állat. Hanem egy fehérre festett 57 tonnás szörnyeteg; egy tank. A Tigris. – Bővebben >>

Kapcsolódó anyagok:

A Harmadik Birodalom és a Háttérhatalom – Hiteles dokumentumok alapján

A harmadik Birodalom és a HáttérhatalomPénz, paripa, fegyver! – A Birodalomban, a háború alatt mindvégig működő egyes amerikai multik, – a saját országukra támadó fegyverek és logisztika előállításában is részt vettek… I. rész: Hitler amerikai üzleti kapcsolatai – Ez a dokumentumfilm felfedi azt szövetséget, mely … Bővebben… →

***

IDF veteránok a fasiszta kijevi harci egységek élén

IDF veteránok a fasiszta kijevi harci egységek élén…”Szép lassan csak kiderül, hogy ki mindenki húzódik meg a „békés tüntetők” fedőnév alatt; például rejtőző provokátorok, fegyveres szervezkedők, külföldi zsoldosok. Melyek közül egyik sem orosz katona. Értelemszerűen merül fel a kérdés, akkor hát ki is a valódi agresszor?!…” Egy … Bővebben… →

***

Összeállította: Szabad Riport

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: CIKKEK, JEGYZETEK, Szerzők, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.