A Jobb Szektor ellenőrzi Kárpátalját? – Elfogták a Csapi Vámhivatal parancsnokát

Elfogták a Csapi Vámhivatal parancsnokát

– Tisztogatásba kezdett Kárpátalján a Jobb Szektor –

A radikális ultranacionalista szervezet lefogta, és egy lámpaoszlophoz kötözte a Csapi Vámhivatal parancsnokát.

Tisztogatásba kezdett Kárpátalján a Jobb Szektor. A celluxszal gúzsba kötött Szerhij Harcsenkót a mellére tűzött “A vámhivatal korruptja” felirattal az ungvári megyeháza előtt tették közszemlére. A Mukachevo.net azt írja, hogy a vámhivatal munkatársai megerősítették a hírt. A parancsnokot korrupcióval és egyéb visszaélésekkel gyanúsítják.
Harcsenkót jelenleg a megyeháza egyik helyiségében tartják őrizetben.

Az új ukrán hatalom hívei közölték, hogy Szerhij Harcsenko töredelmes vallomást tett, – az ukrán-magyar határforgalmat is ellenőrző vámhivatalt behálózó korrupciós rendszerről. Azt is elárulta, hogy a vesztegetési összegek miképpen vándoroltak át a kijevi kormányhivatalnokok zsebébe, egyenként megnevezve az érintetteket. Az ukrán ellenzék szerint Harcsenko annak idején a 30. születésnapjára kapta – úgymond – ajándékba a Csapi Vámhivatalt.

Ugyanez a radikális Jobb Szektor – amely saját állítása szerint valamennyi szinten ellenőrzése alá vonta Kárpátalja közigazgatását – egyebek mellett megszállta a Kárpátalját az ország belsejével összekötő hágókat is, – tüzetesen ellenőrizve az ott áthaladó közúti forgalmat.

Palkó István – Nagydobrony.com.ua

SzRTI

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK, KÜLFÖLD, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.