Kozák kancsuka a “Punci lázadó” ribancoknak!

Kozák kancsuka a 'Punci lázadó' ribancoknak

…”A kozákok megmutatták a világnak; hogyan kell bánni a férgekkel…”

Kozákok akadályozták meg a “Pussy Riot” (Punci lázadó) – punk együttes újabb gyomorforgató performanszát Szocsiban.

Amikor egy, a Szocsi Téli Olimpiát reklámozó fal előtt, az együttes tagjai idióta módjára ugrálni kezdtek és vonyították a “Putyin megtanít a hazaszeretetre” című förmedvényüket, – a helyi kozák biztonsági őrök úgy megverték őket, mint jég a határt.

Előkerült a kozák korbács; a kancsuka; ezzel tanították meg a vallás és nemzetgyalázó cafatoknak, hogy mi a hazaszeretet. A cédáknak persze nem tetszett a kozákok határozott és teljesen jogos fellépése, s felháborodtak, az őket kísérő liberális fotósokkal együtt. Erre azok is kaptak néhányat a jóból nagyon helyesen, – csak hogy megtanulják ők is, hogy mi a hazaszeretet. – És, hogy mi jár azoknak, akik a nyugati liberálisokkal lepaktálván elárulják a szülőhazájukat.

Végre a kozákok megmutatták a világnak; hogyan kell bánni a férgekkel, még ha nőnemű lény is az illető.

Mert nem mások ők, mint saját nemük szégyenei. A Pussy Riot együttesnek, a moszkvai Megváltó Krisztus Székesegyház oltára előtt 2012 februárjában tartott, – szintén performansznak nevezett vallás és nemzetgyalázás miatt, – két tagját javító-nevelő táborra ítélte egy moszkvai bíróság. 21 hónap után szabadultak tavaly decemberben, mert büntetésük lejárta előtt három hónappal – közkegyelmet kaptak. De úgy látszik, eredménytelen volt a nevelés és a hatóság engedékenysége is.

A kancsuka láthatólag eredményesebb…

Pussy Riot: a keresztény-és nemzetgyalázó, hazaáruló banda

Ezek a visszataszító ribancok, akik a neoliberális szabadosság jelképeként a “Pina lázadás” nevet adták maguknak, híven az önmaguk választotta névhez – és a külföldi neoliberális háttér-támogatóik elvárásához, – deviáns viselkedésükkel hívják fel magukra a figyelmet.

Megállás nélkül visszataszító, gyakran gyomorforgató viselkedést engednek meg maguknak. Oroszország velük szemben tanúsított toleráns elbánására teljesen érdemtelenné váltak. Amikor engedékenyen, közkegyelemmel kiengedték őket a javító-nevelő táborból, azonnal ki kellett volna toloncolni a bandát azon országok valamelyikébe, akik nem csak kiálltak mellettük, de még támogatják és gerjesztik is keresztény, nemzetellenes és népellenes akcióikat.

Ha ezen “demokráciáknak” nem csupán az oroszországi felforgatás és a folyamatos káoszkeltés, s megbotránkoztatás lenne a célja, – akkor boldogan, mondhatni tárt karokkal fogadnák be őket. Similis simili gaudet. – Hasonló a hasonlónak örül…

Szabad Riport

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, Szerzők, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.