Gyorshír: A rendőrség elhagyta Kijev központját?

Az Oroszország Hangja információi szerint: A rendőrség elhagyta Kijev központját, a kordonokat eltávolították, az utcákon egyetlen egy rendőr sincsen. Kevés a járókelő is.

Jelenleg zárva vannak a helyi bankok, üzletek és kávézók. Benzinkutak és kisebb standok még nem szüntették meg a munkát. Az ukrán főváros központi részén kaotikus a közlekedés, közlekedési lámpák nem működnek.

Vladimir Makejenko kijevi városi adminisztráció vezetője kilépett a kormányzó Régiók Pártja soraiból. Kijelentette, hogy személyes felelősséget akar vállalni a város életéért, ahol két nappal ezelőtt ismét nagyszabású összecsapásokra került sor a rendőrség és a tiltakozók között. Az események során 30 ember életét vesztette.

Többen értetlenül állnak a rendőrség ezen legutóbbi kivonulásáról szóló információ előtt. Ám az Ukrán Belügyminisztérium honlapja erről semmi információt nem közölt.

Egyvalami magyarázhatja csak a rendőrség kivonulásáról szóló információkat; Az Ukrán kormány a rendkívüli állapot bevezetésére készül és ebben az esetben a terrorfenyegetés miatt, – bevetheti a hadsereget is.

SzRTI

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.