Az MSZF üdvözli a KTI elhatárolódását a robbantásos „szabadságharctól”

Magyar Szociális Fórum

A Magyar Szociális Fórum pénteken megelégedéssel nyugtázta, hogy a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elhatárolódott Éliás Ádám VÉSZ-elnök nyilatkozatától, melyben „szabadságharcosoknak” nevezte a Lehel úti bankrobbantás elkövetőit. Az elhatárolódásra Simó Endre, az MSZF alapító szervezője szólította fel a KTI vezetését, tekintettel arra, hogy a VÉSZ egyetértő támogatásáról biztosította a KTI politikáját.

Az MSZF ugyanakkor értetlenségének adott hangot amiatt, hogy a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt az eset óta cenzúrát alkalmaz Simó Endrével, a KTI egyik alapítójával szemben, aki az ügyet szóvá tette.

A cenzúra abban nyilvánul meg, hogy megtiltották Simó Endre közérdekű üzeneteinek publikálását a KTI honlapján, egyidejűleg pedig törölték az MSZF csütörtöki sajtóközleményét, melyben kifogásolták, hogy a Szili Katalin vezette KTI nem határolódott el a VÉSZ-elnök két nappal korábbi nyilatkozatától, és arra kérték a KTI vezetését, hogy tisztázza viszonyát a robbantásos merénylethez és támogatóihoz.+++

Magyar Szociális Fórum

Kapcsolódó anyagok:

A VÉSZ nem tagja Szili pártjának – A KTI elhatárolódik a VÉSZ elnökének a bankrobbantást relativizáló nyilatkozatától

MSZF a VÉSZ „szabadságharcáról” – …”Simó Endre, a Magyar Szociális Fórum szervezője értetlenségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt nem határolódott el Éliás Ádám kijelentésétől. (A VÉSZ ugyanis a KTI tagja.)…”

A VÉSZ elnökének nyílt válasza, a bankrobbantók nevében írt levélre >

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: OTTHONVÉDELEM, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.