A VÉSZ nem tagja Szili pártjának – A KTI elhatárolódik a VÉSZ elnökének a bankrobbantást relativizáló nyilatkozatától

KTI - Közösség a Társadalmi Igazságosságért Párt _ Alapító elnöke Szili Katalin

KTI – Közösség a Társadalmi Igazságosságért Párt – Alapító elnöke: Szili Katalin

A VÉSZ elnöke rendkívül félreérthető nyílt levélben reagált a Lehel úti bankrobbantást magára vállaló csoportnak. A KTI, – (Közösség a Társadalmi Igazságosságért Párt), – élesen elhatárolódik minden olyan megnyilvánulástól, ami olyan érzetet válthat ki a közvéleményből, mintha relativizálná az elkövetett bűncselekményt.

A VÉSZ nem tagja a KTI-nek, a devizahitelesekre és a KKV szektorra vonatkozó programpontjaink miatt csak támogatónkként lépett fel, ezért alaptalannak tartjuk, hogy vele hozzák összefüggésbe pártunkat.

A KTI ismeri a devizahitelesek helyzetét, több csatlakozó szervezete ezt a széles társadalmi csoportot képviseli. A párt országgyűlési képviselői számos javaslatot terjesztettek a parlament elé a devizahitelesek érdekében. Közös sikerünkként és igazi áttörésként értékeljük, hogy a devizahitelesek megsegítésére beterjesztett országgyűlési határozati javaslatunkat az illetékes parlamenti bizottság február 3-án egyhangúlag vette tárgysorozatba.

Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt Elnöksége – ktipart.hu

***

Kapcsolódó anyagok:

MSZF a VÉSZ „szabadságharcáról” – …”Simó Endre, a Magyar Szociális Fórum szervezője értetlenségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt nem határolódott el Éliás Ádám kijelentésétől. (A VÉSZ ugyanis a KTI tagja.)…”

A VÉSZ elnökének nyílt válasza, a bankrobbantók nevében írt levélre >

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: OTTHONVÉDELEM, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.