Deja Vu – Akcióztak a TEK-esek és a rendőrök Visegrádon: 11 embert előállítottak

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda lőfegyverrel, vagy lőszerrel való visszaélés gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Ezzel összefüggésben folytattak nyomozati cselekményeket szombaton és vasárnap Visegrádon és környékén.

Deja Vu 1

Tizenegy embert állítottak elő a szombati visegrádi rendőrségi akció során – tájékoztatta Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t. Az ORFK sajtószolgálata előző nap csak annyit közölt, hogy állampolgári bejelentés alapján mentek ki a rendőrök a Pest megyei településre.

Kovács Viktória elmondta, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda lőfegyverrel, vagy lőszerrel való visszaélés gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Ezzel összefüggésben folytattak nyomozati cselekményeket szombaton és vasárnap Visegrádon és környékén.

A szombati akcióban a rendőrség kérésére a Terrorelhárítási Központ emberei is részt vettek, akik tizenegy embert állítottak elő. Elszámoltatásuk folyamatban van. A nyomozás továbbra is ismeretlen ellen folyik – tette hozzá az ORFK szóvivője.
(HVG)

Bal-Rad komm: Nagyon úgy fest, hogy a bankrobbantó igencsak belerondított a rendőrök és a TEK-esek hétvégéibe. Már második alkalommal borult a rendőrcsaládok hétvégi közös programja.

DE MOST VAN EREDMÉNY!

Hál’ Istennek a bankrabló nyomát továbbra is bottal ütik – seregnyien, – de most “állampolgári” bejelentés alapján egy egész futballcsapatra való, – vélhetően nem döbrögista hitvallású – ”fegyver és lőszerbirtoklóra” csaptak le! Meg is kezdték az elszámoltatásukat!

Nos igen! Ha valakinél lelnek egy légpuskát, – annak jaj! Azt el kell számoltatni!

Az országelsikkasztók pedig “vagyon nyilatkozataikban” számolnak BE gyarapodásukról!
(Őket majd MI FOGJUK ELSZÁMOLTATNI!)

Görög kommentárja: Enyhe ‘deja vu’ érzés kerített hatalmába 🙂 ‘A Tanú’ című filmet juttatta eszembe.

Pelikán feketevágása után, a házkutatásra megjelentek közölték a gyanúsítottal: “Egy igen komoly, géppel írt, névtelen feljelentést kaptak.”

Deja Vu 2

Ez is valószínű, hogy egy ilyen nagyon komoly névtelen feljelentés volt. Lehet, hogy valakiknél megállt az idő az 50-es éveknél?

A Szabad Riport megjegyzése: A rendőrség önerő hiányában (erkölcsi, mentális), – a gyengébb ellenállás irányában mozdul el. Állampolgárokat zaklat, úgy bánik velük, mint a bűnözőkkel, miközben az igazi bűnözők szabadon grasszálnak. Semmi hír még például, a már több mint 4 hónapja Soroksáron brutálisan meggyilkolt kocogó nő, – Kardos Krisztina gyilkosairól. Még vérdíjat sem tűztek ki ezen gazemberek fejére, – de bezzeg a bankrobbantó feje 10 milliót ér! – Így teszik egyre népszerűbbé a devizahitelesek körében.

A bankárok is szabadlábon vigéckednek, mikor már a svájci pénzügyminiszter is megmondta; hogy mesterségesen manipulálták az árfolyamokat. És Magyarországon már a gyerekek is tudják; az évszázad pénzügyi csalása; a devizahitelezés. – Milliók sérelmére elkövetett milliárdos összegű pénzügyi CSALÁS.

Csak a rendőrség nem tudja ezt valamiért. Inkább a feljelentősdivel van elfoglalva. Miközben a devizahitelezés a robbanáspontig hevíti a magyar társadalmat. Miközben a töketlen kormány töketlen rendőrsége árnyékokra vetődik, – addig több gyilkosság mellett szinte intézkedés nélkül mennek el, – és több millió magyar ember kifosztóit, a devizás bankárokat és a köréjük szerveződött maffiózókat büntetlenül futni hagyják.

SzRTI

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.