Janukovics ismét hintázik, – közben Ukrajna szétszakad!

Több mint 24 órás fegyverszünet után ismét kiújultak az összetűzések péntek este a mindent feldúló vandál hordák és a Berkut egységei között Kijev belvárosában.
– “Békés” EU-párti “demonstrálók” Kijevben –

Helyszíni jelentések szerint a parlament és a kormány épületének utcájában a rohamrendőrök fény- és hanggránátokat (!) vetnek be a csőcselékkel szemben-tehát szó nincs éles fegyverekről – míg a fölforgatók Molotov-koktélokkal dobálják a rendvédelmieket.

A lázadó-gyújtogató-pusztító, törő-zúzó ultranacionalista bandák ismét gumiabroncsokat égetnek, hogy a rohamrendőrök ne lássák jól őket a fekete füstben. Becslések szerint mintegy ötezren lehetnek a helyszínen. (De honnan veszik azt a rengeteg gumit?- a szerk)

Több mint 24 órás fegyverszünet után ismét kiújultak az összetűzések péntek este a mindent feldúló vandál hordák és a Berkut egységei között Kijev belvárosában.

Közben a kormány átalakításának lehetőségéről beszélt a szemmel láthatóan ismét hintapolitikába kezdő ukrán államfő. Az unió bővítési biztosával találkozó Viktor Janukovics szerint erről a parlament keddi, rendkívüli ülésén dönthetnek.

Korábban az elfogott tüntetők kiengedését és a tüntetési jogok teljes visszaállítását is kilátásba helyezte, de az ellenzék egyelőre elégedetlen ezekkel az engedményekkel. Az, hogy Janukovics elnök ismét a felforgatókat ösztökélő és finanszírozó EU-bővítési biztosával tárgyal, egyértelműen a kétszínűségének a jele, amely kétszínűséggel a polgárháború szélére juttatta Ukrajnát!

Janukovics szavahihetőségét már Moszkvától-Ungvárig (sőt jóval tovább) mindenki megkérdőjelezi. Az ország vezetésére való alkalmatlansága immár bizonyosság.

Viktor Janukovics

Mint ahogyan immáron kézzelfogható közelségbe került Ukrajna szétszakadásának valós lehetősége-pontosan Janukovics és kormányának hiteltelen, kétszínű hintapolitikája miatt!

Bal-Rad

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.