Tűzoltókra támadtak a kijevi tüntetők!

PM72image001 Fotó Ukrán Belügyminisztérium

– Hír és vélemény –

Hír: “Tűzoltókra támadtak a kijevi tüntetők, 2014. január 23-án” – közölte az Ukrán Belügyminisztérium.

“Tűzoltók mentettek meg egy házat a teljes megsemmisüléstől, – miután a lázadó bandák felgyújtották az alsó szintet. Ám, amikor a tűzoltó egységek nagy vízsugarakkal oltani kezdték az épületet, – a ‘békés’ tüntetők köveket és molotov koktélokat dobáltak rájuk.

A tűzoltók munkáját a továbbiakban a Berkut rendőri egységei biztosították, – pajzsokkal fedezvén a hivatásukat teljesítő hős tűzoltókat. (Lásd felső kép).

Az Ukrán Vészhelyzetek Állami szolgálatának helyettes vezetője Valerij Boris, megköszönte a rendőröknek a segítséget, “Nélkülük nem tudtuk volna eredményesen elvégezni a munkánkat” – mondotta. – “De így sikerült lokalizálni a tüzet, s elkerülni a nagyobb bajt, megakadályozni a tűz tovább terjedését, mely akár átterjedhetett volna az egész háztömbre is. Így csak az épület tövében lévő fák égtek le.”

PM519image002  Fotó Ukrán Belügyminisztérium

SzRTI véleménye: Tűzoltókra támadni, a mentést és oltást akadályozni, – ez akár a névjegye is lehetne a Nyugat által támogatott ukrán ellenzéknek.

Ezek vagytok ti, így harcoltok ti. – Minél nagyobb legyen a káosz, minél több a kegyetlenség – annál látványosabbak a híradók. Hamis bizonyságot adván a lázadó bandák indítékairól.

Már maga ez is mekkora oximoron: “Forradalomnak” nevezett, külföldről gerjesztett és támogatott lázadás, a parazita kapitalista Európai Unióhoz való csatlakozás érdekében.

Több politikai szakértő megállapításai szerint; a jobboldali populistának és neonácinak nevezett ukrán Szabadság párt, provokál véres összecsapásokat a kijevi barikádokon, – a cionista háttérhatalom által fenntartott Európai Unióhoz való csatlakozás érdekében.

Felforgatás, kegyetlenség, anarchia. – Ez a módszerük. És azoknak, akik mögöttük állnak. – Akik bármi áron, de meg akarják szerezni Ukrajnát, a hatalmas termőföldjeivel, s iparával együtt. – De, ha mégsem lehet az övék, – akkor szétrombolni úgy, – hogy ne legyen ott többé semmi. Se búza, se bányászat, se ipar, sem szabadságszerető nép. – De legfőképpen, ne tudjon belépni az Oroszországgal kötendő vámunióba, – csak hatalmas áldozatok árán, melyet mindkét népnek kell megfizetnie.

Szabad Riport – Fort András

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Fort András, HÍREK, KÜLFÖLD, Szerzők, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.