Munkáspárt: Ez így nem mehet tovább!

A XIII. kerületben bankfiókot robbantottak fel. Lehet, hogy egy ember robbantott, de az egész társadalomnak van elege abból a mocsokból, amit magyar politikának neveznek. Ez így nem mehet tovább! Változást azt hozhat, ha a Munkáspárt a parlamentbe kerül.

Ti szavatok:

„ Még hétfő este is helyszíneltek a rendőrök Budapesten, a XIII. kerületi Lehel utcában, ahol hajnalban egy robbantás következtében több bankfiók portálja megrongálódott – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője az MTI-vel. …Az eddigi adatok szerint a robbanást ismeretlen szerkezetű és ismeretlen típusú robbanóanyag okozta, “a bűncselekmény nem emberi élet kioltására vagy személyi sérülés okozására irányult” – írta honlapján a rendőrség.”

Forrás: 2014. január 13., hétfő (MTI)

Ez igy nem mehet tovabb Fotó Munkáspárt hu

Mi szavunk:

Az elmúlt időszakban egyre több tűzesetről hallani. Szinte bizonyos, hogy a raktárak, üzletek nem feltétlenül és nem csak maguktól égnek le. A bankrobbantást sem hirtelen felindulásból követték el. Mikor látja be végre a hatalom, a kormány, hogy az embereknek elegük van abból, amit velük csinálnak? A bankok átverik az embereket, és a kormány, az állam pofátlanul segédkezik. Az emberek egyre rosszabbul élnek, és senki sem segít rajtuk. Nem elég a robbantás tettesét elfogni, a mélyebb társadalmi elégedetlenséget kell meglátni és változatni. Ez így nem mehet tovább! Változást azt hozhat, ha a Munkáspárt a parlamentbe kerül.

munkaspart.hu

SzRTI

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: OTTHONVÉDELEM, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.