Szemétség, átverés… és közöny

Azt gondolom, hogy a tömegek lélektanát tanulmányozni kellene.

Szinte minden média leszerelő hangnemben nyilatkozott, miután megszólalt Orbán, Rogán, Kósa. De még Bayer műsora is Bogárral és Borossal. Mindannyian a Kúria szemétségére mutogattak (ami valóban az volt), viszont elhitették a tisztelt publikummal, hogy mi mellettetek állunk és már jövünk is a megmentésetekre. Lépjetek be mind az árfolyam gátba és ha majd lesz ennél jobb, akkor te is élvezheted.

Ekkora átverés talán még sohasem volt. Otthon ül a szerencsétlen még a meleg lakásban, igaz már nem fizet hónapok óta. De már a rezsit sem tudja kifizetni. De itt a karácsony mormogja maga elé. Utolsó forintjait is összeszedi, mert úgy szokás, hogy ajándékot kell venni (ezt is ki érti mikor kivan az ülepe a nadrágból). De olyan nem lehet a XXI. században mormolja, hogy utcára tegyenek.

Lányok, fiúk! Valami igazi katasztrófának kell bekövetkezni, hogy ezek a szerencsétlenek megmozduljanak.

Elképedve olvasom sokszor azt is, ha valaki önzetlenül segíteni akar, akkor is milyen méltatlan támadás éri. Tényleg hiányzik valami mindent leromboló katarzis. Persze a böszméje azt is csak sorscsapásnak fogja majd fel, ahelyett, hogy beismerné, ő is tehet róla.

Drága Böszme Barátom! Ülj csak a tv-d előtt. Bámuld bambán a thillereket. Ha neked ez a világ nem elég horrorisztikus, még nem fingatott meg eléggé, akkor fordulj le úgy a karosszékedről, hogy soha ne tudd meg, hogy milyen fölösleges voltál.

2013-12-22 Czöndör Gyula

czondor_gyula

Kellemes Karácsonyt és nagyon sikeres új évet kívánok minden sorstársunknak és velünk együtt érzőnek!

Jövőre rengeteg feladat vár még ránk. Majd megismerkedünk új kifejezésekkel is, mint pl. kollaboráns…

-jozef-

hitelesmozgalom.eoldal.hu

SzRTI

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, OTTHONVÉDELEM, SZEMEZGETŐ | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.