Már krumplira sem telik!

A krumpli ára tíz hónap alatt 77 százalékkal nőtt! A kormány közlése szerint lényegében nincs infláció, vagy csak nagyon alacsony. Nos, lehet, hogy az atomerőmű-alkatrészek ára rohamosan csökken, de azt nem lehet megenni. A krumpli viszont nagyon drága. Meg a hús is, a sajt is, meg minden!

Ti szavatok:

„…A január–októberi időszakot nézve a burgonya 77,2 százalékkal drágult az egy évvel korábbi állapotokhoz képest. …2013. január-októberben a mezőgazdasági termelői árak 4,5 százalékkal csökkentek 2012 azonos időszakához mérten. A növényi termékek ára 9,2 százaléka visszaesett, ezen belül a gabonáé 13,2, az olajosoké 19,6 százalékkal. A csökkenést az idei magas termésmennyiségek árra gyakorolt hatása okozza. Eközben a burgonya ára drasztikusan, 77,2 százalékkal nőtt az egész Európában történt termésmennyiség-visszaesés hatására…”

Forrás: http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/

krumplira se telik

Mi szavunk:

Szüntessük meg az ÁFÁ-t az alapvető élelmiszereknél, az oktatásban, az egészségügyben, a lakossági energiafogyasztásban, a lakosságot szolgáló építkezésekben! – mondja a Munkáspárt programja. Ne engedjük, hogy a kormány lépten-nyomon átverjen bennünket! Infláció igen is van, és nem is kicsi. Mindent velünk fizettetnek meg.

munkaspart.hu

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.