Kártérítést a népnek!

Kártérítést a népnek 2

– Devizahitelek: Rendőrsorfal és tüntetés a Debreceni Ítélőtáblánál –

…”A lényeg az; harcoljon körömszakadtáig, és ne hagyja magát lerázni! – A családja és a saját életéről van szó!…”

Devizahitel-károsultak tüntettek december 11-én a Debreceni Ítélőtábla épületénél. A demonstrációt jelentős rendőri erő felügyelte.

Devizahitel-károsultak tüntettek szerdán Debrecen több pontján. A demonstrálók a Törvényszék és az Ítélőtábla előtt is felsorakoztak. Stefánné Tóth Judit főszervező, a Koppány Csoport debreceni szervezetének elnöke az Alföld Televízió Este7 című hírműsorának elmondta: ezen a két debreceni bíróságon még nem született olyan ítélet, amely a devizában elszegényedetteket védte volna meg. Hozzátette: a legnagyobb probléma azonban mégis csak az, hogy amíg tartanak a peres eljárások, addig sem állítják meg a végrehajtást – míg ilyen esetre sok más helyen már volt példa.

Kártérítést a népnek

(Elméletileg a végrehajtási eljárással kapcsolatos per, – a bíróság döntéséig, – halasztó hatályú, – ahogyan a végrehajtási kifogás is, amennyiben van még erre lehetőség. – Más kérdés, hogy a bíróság, vagy a végrehajtó, vagy az “új tulajdonosnak” mondott fosztogató, – aki ilyen aljas módon gyarapodott és elvette más otthonát, – ezt nem veszi figyelembe.

Javasoljuk ezekben az esetekben, – hogy az adós kérjen “birtokvédelmet” a bíróságtól, vagy akár az önkormányzattól, – a per idejére. – Ha elutasítják akkor sem adja fel! ÉLJEN PANASSZAL a magasabb bíróságnál, vagy akár az ügyészségnél. Vagy magánál a minisztériumnál!- A lényeg az; harcoljon körömszakadtáig, és ne hagyja magát lerázni! – A családja és a saját életéről van szó! – a szerk. SzRTI).

Kártérítést a népnek 3

A Debreceni Ítélőtáblát – illetve a demonstráció többi helyszínét is – rendőrök biztosították. A menet egyébként a Piac utcán haladt – ahol az egyik pénzintézet előtt is megállak tüntetni – a végső cél pedig a Petőfi tér volt, ahol meleg teával várták a demonstrálókat és a szimpatizánsokat, illetve a rászorulóknak ételosztást is szerveztek.

Fotók és videó: Miskolczi János

hajdupress.hu – SzRTI

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: OTTHONVÉDELEM, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.